![]() |
Co z itemami?
Mam takie pytanie...
Czy jeżeli zrookuje postać i wyjde nią z powrotem na maina to itemy w dp pozostaną czy znikną? Z góry dziękuje za odpowiedź. |
Tak - zaczniesz grę od nowa.
|
Dzięki-temat do zamknięcia ;]
|
Jak najbardziej pozostaną
|
No więc mamy dwie różne wersje... ;/
Ktoś jest pewny? |
zaczynasz wszytko od nowa, tak jak byś założył nowego chara tylko nick zostaje.
|
Nie nie zostają! Resetują się skille, itemy, questy, profesja.
@Down Pogięło cie? To zrokokuj hara zostaw w dp itemy i zobaczymy czy zostaną! |
Cytuj:
Denerwuje mnie jak ktoś nie ma pojęcia a się odzywa. Itemki zostają w depo po zrokowaniu chara -.- |
Smerf jestes idiotą.
Zaczynasz grę od zera... |
Cytuj:
|
Tak czy inaczej zrookuje postać i dam znać.Potrzebowałem tej informacji, bo zastanawiałem się nad ewentualną zmianą świata,ale żal mi było itemów.
|
Cytuj:
|
To moze ja rozwieje wszelkie glupie mysli. Ostatniego czasu noob charem na infernie zostaem zrookowany, wyszedlem na maina, lecz 2 stamped parcels i 10k loota z mint juz tam nie bylo ;/
Wszystko sie zeruje ;] |
Dziwne ,bo ja dawno temu (7.81) dostałem od kolegi itemki (dużo fooda , kosztownosci) i przypadkowo się zrokowalem.
Kiedy wyszedlem na maina miałem te itemki w depo ! |
no a ja nie mialem ;/
|
Zrokujcie sie obaj to sprawdzicie:P
Ja mysle ze nie zostaja, bo jak sie zrookujesz to zaczynasz gre od nowa. |
Itemy w dp na 100% zostają.
Niech się wreszcie ktoś z supportu odezwie, bo banda noobów na tym forum i jesli ciągle będą paplać, że itemy przepadają, to koleś nigdy nie otrzyma jasnej odpowiedzi. @up Zostają... @3 up Dobrze mówisz. @Avallach Bzdura... |
8o Dzieci jak sie zrokujesz wsztstko przepada jest tak jak bys zrobił new hara tylko ze masz ten nick wszystko przepada z depo :baby:
|
Cytuj:
|
Po zrokowaniu, itemy z depo, skille, lvl, mlvl NIE zostają. Znikają. tak jakbyś zaczynał grac od nowa.
Daje za to głowę, gdyż sam sie kiedyś zrokowałem, i kilku moich kolegów też. :> Ps. Nie trzeba być z sapportu żeby coś wiedzieć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |