![]() |
Dragon Ball Online
Witam, Chcial wam zaproponowac Gre Dragon Ball online.
Gra jest nowa wiec mozecie byc jeszcze jednymi z najleszych, mi sie to udalo jak narazie ;) fabula gry jest oparta na anime "dragon Ball", sa aury, fuzje, czary. Mozemy Grac Andriodem, Czlowiekiem, Sayanem, Nenec i Demonem (taki Bubu;) ) - Dosyc szybko sie bije poziomy, ludzie chetnie pomagaja :) gra nie jest gra skomplikowana wiec kazdy sie w niej poradzi bez probemow ;) a Jak Ktos By Mial Problem to > "," i piszemy tekst (Moj Nick w Grze to Bubbu) Strona Głowna Gry to www.dbgo2.za.pl Gra jest wersija beta wiec wszystko jest jeszcze dopieszczane, na forum mozecie dawac rozne pomysly dotyczace tej gry.. Gra jest w 2D no to chyba tyle jak narazie;):evul: |
Już zasysam 60% miodek będzie mówie wam ludziska. Ta gra to cudo...
Nie moge się doczekac .... |
Dobra dobra wszystko ladnie pieknie. Mozna prosic o screeny? ;)
|
ściągam zobaczymy czy on ;]
A jak się robi poziomy,szybko? |
Mam pytanie, jest to przerobiony klient Tibii tak żeby itemy wyglądały jak w DB?? Czy gra napisana od zera?
|
to jest zwykły szajs mogą już usunąc temat... Serv dziennie dziala 3h maximum i max player il uwidzialem to 4 a gmem jest zwykly 12 latek co naoglądał sie dbz
|
Jakie jest ip do jakiegoś servera ?? i czy trzeba mieć hamachi, bo na tej ich stronce nic sie nie dowiedziałem a nie idzie gry włączyć od 2 dni
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |