![]() |
Miejscówka ze slimami
Witajcie, mam problem ponieważ wg. mnie powinienem skillowac już na slimach ale nie wiem na jakiej miejscowce i jaką taktyką najlepiej plX opiszcie i pokażcie miejscówkę najlepiej Tibian Earth z gory thx :)
|
czemu uwazasz ze powinienes na slimach skillowac? ja mam skille 70~ i skilluje na mino :D kasa, jedzenie poprostu zyc nie umierac:D najlepiej w podziemiach sanji tam jest kupa minotaurow:)
|
Idź do Kazordoonu tam są dobre miejsca, jeżeli grasz na PvP to nikt nie powinien ci przeszkadzać, najlepszy sposób to ustawić się tak żeby biły cię 2 slimy matka+klon, ty bijesz tylko klony:p
|
Na Slimach możesz już skilowac :D tylko jeśli ci ktoś napisze gdzie da sie skilowac i nie ma tłumów to przeczyta to wiele osób i już sobie nie poskilujesz w tym miejscu bo każdy kto zobaczy ten temat będzie szedł to sprawdzić. Ja moge ci polecić skilowanie pod Kazo :) Tam są 3 miejsca do skill i prawie zawsze dużo ludzi :p A co do taktyki pełno jest tego na forum to tylko poszukaj :>
|
Wiesz gdzie są roty koło Venore?To tam w podziemiach sprubuj pójść w innym kierunki i slim są :]
|
W kopalniach dwarfów, w 1 i 2 kopalni, na poziomie -5 bodajże jest dobra miejscówka :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |