![]() |
skillowanie
21 pall skille 59/43
gdzie polecacie skillac? eq to soldier helmet(tak wiem slaby ;[) plate set acient shield speary butki zwykle protection ammy tylko blagam nie dwarfy ani nie slimy |
Minotaury, lub jeśli masz kumpla Sorka to prosisz go żeby ci stawił Monka lurujesz 2 raty/spidery/wilki/misie/bugi lub inne gówna i skilujesz na tym monku.
A i jeśli skillujesz na mino to nie spearami tylko small stonami |
Polecam na goblinach posiedzieć na max def można sobie ładnie tam trenić i nawet troszke exp wpadnie :)
|
Cytuj:
ze small stonami to juz wiem ale tez problem z zebraniem ich ;/ sa drogie i duzo capa waza |
Cytuj:
|
co do mino to gdzie jest dobra miejscowka do skillowania bez zagrozenia typu mino mag/guard/archer FACC
|
Mozesz isc na elvenbane kolo ab'dendriel i na -1 i -2 tam sa same minotaury i orci
|
a czy mam dobre skille?
juz 60/45 i 22lvl |
Cytuj:
Nie napisałeś ,że to świat non-pvp-.-.Więc się go nie czepiaj! Cytuj:
"Run,babe!"-czyli poradnik dla Paladyna Weź go przeczytaj! Dla twojego dobra...I Szukaj nie boli...Bo naprawdę tych tematów było już 1xx,różnią się tylko tym,że skill jest o 1 mniejszy,większy...I EQ inne -.- |
Najlepiej skilowac na dwarfach. Ja skilowalem tam do skili 65 i wszystko bylo ok:)
|
Serv non-pvp hmm... Najlepiej skillować na Slimach z kamieniami(small stone) ,albo minsoki/dwarfy/gobliny. Kamienie możesz sam sobie pozbierać na goblinach przy okazji poexpisz ; ) albo je kup , proste
|
mam juz 63/48 skille
skillowac dalej czy juz expic? |
Ehhh... moim zdaniem robisz problemy... Idź poexpić i zobacz sobie czy Ci te skile wystarczają czy chcesz bić szybciej (tzn. mocniej).
Moim zdaniem te skile już Ci wystarczą... Leć expić ze spearami na PoH albo guardy, a od 25 lev royal speary i świat jest Twój (oczywiście w pewnych granicach :D) |
Kup sobie troche kamieni jeżeli masz pieniądze. Idź na minotaury lub dwarfy. Zarób troche kasy i kup sobie lepsze eq wtedy polecam Ci slimy. Bye
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty to pewnie zacząłeś grać w tibie jako pro... Opuść lepiej ten temat bo nic do niego nie wniosłeś, a tylko spam kolejny dajesz... @topic Prosiłeś, żeby nie wspominać o dwarfach i slimach, ale prawda jest taka, że to najlepsze sposoby treningu, na goblinach pewnie już ci sie skillować mało opłaca (za duże hity), więc proponuje iść expić, a gdy zbierzesz kasę na small stones to wtedy pójdziesz skillować. |
Co sie dziwicie że powstają takie tematy? Pall to teraz najlepsza postać,tyle że w przeciweństwie jak było z sorcami i drutami jest trudniejsza w prowadzeniu
|
2 monki (bijesz je na zmiane) +2 baty, spidery czy inne "huge monster" jak za mocno będziesz bił monka ze spearów, uzbieraj kamyczki na goblinach
|
dobrze mówi ja na dwarfach dobiłem do 70\55 i potem slimy. A mój kolega na paccu na mino guardach trenil itreni dalej 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |