![]() |
Platforma Obywatelska wygrywa wybory !
Dosłownie przed chwilą skończyły się wybory, zwyciężyła Platforma z 14% przewagą nad PiSem. Jak uważacie czy PO podoła zadanią które planowali podczas kampanii wyborczej? Czy podołają tym obietnicą? Faktem jest że PiS 2 lata temu też wiele obiecywał i co z tego wynikło...chyba każdy wie. Moim zdaniem to był bardzo rozsądny wybór, Platforma da radę :cup:
|
Według niektorych wroci komuna i beda slamsy. A ja widze co sie dzieje. Wejdz se na outuba i wpisz kaczynski, zobaczysz ile ludzi go nienawidzi. Uwazam ze Polacy dobrze wybrali, ale to były tylko sondaże, jeszcze może sie zdarzyć wszystko.
|
Ale to byl sondaz.
|
Według mnie Tusk da radę ..
dobrze ,że nie kaczorek |
Coz PiS i tak jest "sweet" =D =*
|
Mam nadzieje ze podolaja temu ,wreszcie mohery obalone ;D
|
|
Myślę, że Tusk spełni co najmniej większość swoich obietnic. A obiecywał dużo.
Hanna Gronkiewicz-Waltz już się wzięła za budowę stadionu w Warszawie na EURO 2012, więc wszystko zmierza w dobrym kierunku. A jeśli nie, to wybór jest prosty: Dublin czy Londyn? Cytuj:
|
Ehh, szkoda, że ten Tusk wygrał :-/
|
Ujdzie w tłoku.
Zobaczymy jakie będą koalicje, bo brakuje im paru mandatów do władzy absolutnej : P. |
Musieliscie zrobic topic >.>
No ale skoro juz jest... Nie ciesze sie zabardzo.. bedzie jeszcze wieksza korupcja niz za czasow kaczora, napewno duzo sie nie zmieni.. ale jak sie juz zmieni to na gorsze. |
Czy bedzie lepiej to sie dopiero okaze, narazie wole sie wstrzymac z jakimikolwiek komentarzami. Nie chwalmy dnia przed zachodem slonca.. rownie dobrze nasz nowy rzad moze okazac sie wielka porazka, tak wiec ostrzegam przed przedwczesnym huraoptymizmem. Mimo beznadziejnej opinii publicznej o PiS ostatnie 2 lata rzadow oceniam na plus aczkolwiek nie do konca pozytywnie.
Regards |
Czy będzie dobrze na pewno jak w polscę sie zmieni coś na lepsze .Po wszystkiego nie zrobi ale jak spełni chociaż 30% swoich obietnic .A co do innych partii to chyba Kwasniewski będzie miał dziś jeden atak swojej choroby ;d
|
Dopsz jest.
|
Yes Yes Yes ! Zostaje w kraju ;) Modlę się aby matura z matematyki nie była obowiązkowa :D
|
Osobiście miałem nadzieje że PO będzie bardziej zależne od LiDu, a wręcz moim marzeniem była sytuacja w której PO musiałoby sie z LiDem dogadać w sprawie koalicji. Jest jeszcze jednak nadzieja że taka koalicja powstanie, co więcej, ważne jest żeby powstało PO-LiD-PSL by można było odrzucać veta prezydenckie.
Te wyniki nie są moimi wymażonymi, ale nie jest źle, dziać się dopiero zacznie za miesiąc i wtedy będzie można dyskutować. |
pogadamy za 2 lata : ) badz za 4 ale watpie czy PO wytrzyma tyle czasu jedyny plus to brak buraka i Giertycha...
btw. Jest tak zle ze gorzej nie bedzie wiec nie mamy co sie martwic. |
no, to ładne spięcia na linii sejm <-> prezydent sam się szykują teraz...
Mam nadzieję, że Kaczor nie będzie na tyle wredny by szkodzić ojczyźnie w imię partii brata ;] zobaczymy w przeciągu miesiąca-2ch co z tego wyjdzie, na razie g**** można powiedzieć... |
Cytuj:
|
*wznosi ręce do nieba* Panie, dzięki ci, że nie LiD!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |