![]() |
Sfalszowanie kart wyborczych
Jak pewnie wiekszosc z Was wie, ze karty wyborcze na pewnym wroclawskim osiedlu (moim : D) zostaly sfalszowane przez pana w wieku ok. 70lat. Pan sfalszowal ok. 55 kart wyborczych. I teraz moje pytanie ; ] : Czy uwazacie ze to ok ? Gdybyscie siedzieli w takiej komisji i wiedzieli, ze wiekszosc ludzi glosuje na partie, ktorej nie lubicie, sfalszowalibyscie karty ? ;] jestem ciekawa Wasze "uczciwosci"
|
Mam nadzieje, że dostanie ładną karę za to.
I nie sfałszowałbym. |
Cytuj:
|
Trzeba było zabrać mu dowód.
|
On siedzial w komisji... Z tego co moge sie domyslac to jak zamykali szkole (nasz "lokal" wyborczy ) to on se poprostu wyjal karty i pozmienial krzyzyki O.o Dodam, ze "przeprawiajac" te krzyzyki "glosowal" na pis ^^
|
NA PALL GO !!!!!!!!111111111ONEONEONEONEOEN
a tak na serio hm.......... ciekawe jaka lapuwke dostal ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Już prędzej wyjął czyste karty, na których zaznaczył PiS i podmienił. |
Koleś był z bojówki, mówię Wam!
|
konkretnie 71 letni mężczyzna;)
i nie"pozamieniał" a po prostu gdy przeliczał głosy wkurzyło go to, iż jeden z kandydatów ma dużo głosów i postanowił unieważnić takie karty poprzez zaznaczenie kolejnego krzyżyka. Ciapek robił to innym długopisem :D |
Cytuj:
@topic, Głupi koleś. Myślał, że się nie kapną? Ładne konsekwencje go czekają ;p |
Ja bym takiemu kazał mówić PO rulez :D
|
Cytuj:
@Topic: Mam nadzieje ,że go ukarają. Co do sfałszowania : nawet za darmo byle nie rzadził PIS. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |