Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manowar w polsce!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151726)

Zbik Druid 23-10-2007 10:03

Manowar w polsce!!!

Witam, nie wiem gdzie o tym napisać, ale jest szansa, że Kings of Metal czyli MANOWAR ;] może zawitać w Polsce. Jest tylko jedna sprawa trzeba oddać swój głos. To nie jest żaden keylogger, a pisze tutaj dlatego, że niewiem gdzie o tym poinformować ludzi. Możecie to sprawdzić, wiem, że wklejanie linków jest zabronione, moge dostać bana, ale w linku nie ma żadnej końcówki, sami możecie to sprawdzić, ściągająć przed tym Owntibia. Więc trzeba wejść na strone http://www.gondolin.pl/index.php?opt...&limitstart=50, tam można znależć temat, że jest Manowar w polsce, jest tam link gdzie cie wbije na strone i trzeba wcisnąć "Demand it!",po czym musisz wpisać swój wiek, e-mail i kod z tabelki. Jak już wcześniej wspominałem możecie sciągnąć Owntibia jeśli uważacie, że to jakaś podpucha. Mam nadzieje, że wiekszość z was mnie zrozumie. Zjednoczmy sie bracia!. Hail Manowar, Hail Brothers.

Durtalion 23-10-2007 16:14

Bym chetnie pomogl ale wolalbym zeby ktos to wczesneij sprawdzil =]

<.< 23-10-2007 16:42

Arch Enemy plx :(

Hieyan 23-10-2007 21:49

Powiem Ci tak: gówno to pomoże.

Ryłek 23-10-2007 22:54

O, najbardziej gejowa kapela świata przyjedzie do Polski! Sorry, stary ale nikt nie chce słuchać tych popłuczyn (Hiey :*****), niech lepiej Electric Wizard rozp**rdoli coś w Gdańsku ;-)

Tak, to JEST prowokacja, co nie zmienia faktu, że Manowara nie lubię, bo to geje.

Gadziu 23-10-2007 22:59

o kurwa. nawet zmusilo mnie to do napisania posta

Zbik Druid 24-10-2007 18:10

Ryłek, zacznijmy może od tego, że gejem co najwyżej to możesz być ty. A ze swoim Electric Wizard czyli stoner metalem(założe , że nawet nie wiesz jaki to gatunek muzyki), to sie możesz schować. Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło, popatrz się najpierw i poczytaj troszke o Manowarze, zanim się wypowiesz, bo aż żal takich, a poza tym komentarzami twojego typu co najwyżej można się podetrzeć.Żal takich

Misza 24-10-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zbik Druid (Post 1710250)
Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło,

Kit, że zespół mający 14 lat jest o jakieś 2-3 lata starszy od ciebie. ;ppp
zaflemujmy go111

LolnY 24-10-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza (Post 1710283)
Kit, że zespół mający 14 lat jest o jakieś 2-3 lata starszy od ciebie.

Chyba 12-13.

@Topic

I tak nie zagrają xD

http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png

Ryłek 24-10-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zbik Druid (Post 1710253)
Ryłek, zacznijmy może od tego, że gejem co najwyżej to możesz być ty. A ze swoim Electric Wizard czyli stoner metalem(założe , że nawet nie wiesz jaki to gatunek muzyki), to sie możesz schować. Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło, popatrz się najpierw i poczytaj troszke o Manowarze, zanim się wypowiesz, bo aż żal takich, a poza tym komentarzami twojego typu co najwyżej można się podetrzeć.Żal takich

Kit, że stoner >>>>>>>>>>>>>>>>>>> heavy, ale poza tym masz rację ziomek, jesteś muj miszcz.

@down: Podświetl mojego posta Hjej.

Hieyan 24-10-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zbik Druid (Post 1710253)

Z Ryjkiem nie pogadasz.

Cytuj:

Sorry, stary ale nikt nie chce słuchać tych popłuczyn (Hiey :*****), niech lepiej Electric Wizard rozp**rdoli coś w Gdańsku ;-)
Możesz nie lubić zespołu, ale gadać głupoty, że nikt tego nie słucha? Porównaj chociażby liczbę słuchaczy na Last.fm - Manowar - 121 tyś, EW - 23 tyś.

Podraz. 25-10-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hieyan (Post 1710672)
Z Ryjkiem nie pogadasz.

Możesz nie lubić zespołu, ale gadać głupoty, że nikt tego nie słucha? Porównaj chociażby liczbę słuchaczy na Last.fm - Manowar - 121 tyś, EW - 23 tyś.

Buhahaha, od kiedy to liczba sluchaczy stanowi miernik jakosci muzyki? Przeciez z gory wiadomo ze im lzejsza muza tym wiecej ludzi bedzie sluchalo.

Przecietny zespol death metalowy na last.fm nigdy nie wyprzedzi przecietnego zespolu heavy metalowego.

Hieyan 26-10-2007 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podraz. (Post 1711915)
Buhahaha, od kiedy to liczba sluchaczy stanowi miernik jakosci muzyki? Przeciez z gory wiadomo ze im lzejsza muza tym wiecej ludzi bedzie sluchalo.

Buhahaha, gdzie ja napisałem, że liczba słuchaczy stanowi miernik jakości muzyki? Kup se musk.
Cytuj:

Przecietny zespol death metalowy na last.fm nigdy nie wyprzedzi przecietnego zespolu heavy metalowego.
Amerykę odkryłeś.

Ancient900 26-10-2007 17:03

kij z jakimś manowarem, fajnie by było jakby był koncert Nirvany _/

spider-bialystok 26-10-2007 18:30

Manowar = gej metal

Zenuś 26-10-2007 19:06

a ja nawet nie wiem co to metal a i tak tu napisalem bo uwazam ze jestescie bardzo niekulturalni i do tego zero tolerancji dla was!!!!

Aknee 27-10-2007 22:24

Marzenia marzeniami, jeżeli ManowaR kiedykolwiek mieli by przyjechać do polski to z pewnością okazało by sie że nie ma takiego miejsca które pomieść wszystkich fanów którzy chcieli by przyjechać na koncert.

Jestem więcej jak pewien że nie przyjadą nigdy.
Eric na jednym z koncertów powiedział w czym tkwi problem.
"Złóżcie nam prawdziwą ofertę a my nią nie pogardzimy"

Dziwicie sie że nie chcą przyjechać do Polski?
W max co możemy in zaoferować do festiwal w sopocie albo koncert na tysiac osob w spodku katowickim.

Marzenia ....

A wszystkich tych którzy pozwalają sobie szydzić z muzyki tworzonej między innymi przez ManowaR powinno się zamknąć w kartonowym pudle aby mogli tak tworzyć swój mały własny lepszy świat.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1713065)
Manowar = gej metal

Synu co ty możesz wiedzieć o prawdziwej muzyce? Leć lepiej słuchać swojej elektronicznej muzyki pełnej ecstazy

@Ancient900
Mylisz Heavy metal z Soft metalem

Gogar 27-10-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oiolosse (Post 1715179)
A wszystkich tych którzy pozwalają sobie szydzić z muzyki tworzonej między innymi przez ManowaR powinno się zamknąć w kartonowym pudle aby mogli tak tworzyć swój mały własny lepszy świat.

Bo co, bo mają inny (lepszy) gust? ;]

Aknee 27-10-2007 22:32

Nie bo nie posiadają grosza szacunku do prawdziwej muzyki.

Pozwolę sobie tutaj zacytować cytat z encyklopedii PWN odnośnie muzyki:

Kod:

muzyka  [łac. < gr.], muz. sztuka, której tworzywem są percypowane przez ludzi dźwięki, wytwarzane przez nich głosem i/lub za pomocą instrumentów muzycznych;
Czy Wasze Techno zwane potocznie muzyką nowej ery spełnia chociaż jeden warunek definicji muzyki?

Lasooch 27-10-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oiolosse (Post 1715202)
Czy Wasze Techno zwane potocznie muzyką nowej ery spełnia chociaż jeden warunek definicji muzyki?

Bez uogólnień, proszę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28.