![]() |
Manowar w polsce!!!
Witam, nie wiem gdzie o tym napisać, ale jest szansa, że Kings of Metal czyli MANOWAR ;] może zawitać w Polsce. Jest tylko jedna sprawa trzeba oddać swój głos. To nie jest żaden keylogger, a pisze tutaj dlatego, że niewiem gdzie o tym poinformować ludzi. Możecie to sprawdzić, wiem, że wklejanie linków jest zabronione, moge dostać bana, ale w linku nie ma żadnej końcówki, sami możecie to sprawdzić, ściągająć przed tym Owntibia. Więc trzeba wejść na strone http://www.gondolin.pl/index.php?opt...&limitstart=50, tam można znależć temat, że jest Manowar w polsce, jest tam link gdzie cie wbije na strone i trzeba wcisnąć "Demand it!",po czym musisz wpisać swój wiek, e-mail i kod z tabelki. Jak już wcześniej wspominałem możecie sciągnąć Owntibia jeśli uważacie, że to jakaś podpucha. Mam nadzieje, że wiekszość z was mnie zrozumie. Zjednoczmy sie bracia!. Hail Manowar, Hail Brothers.
|
Bym chetnie pomogl ale wolalbym zeby ktos to wczesneij sprawdzil =]
|
Arch Enemy plx :(
|
Powiem Ci tak: gówno to pomoże.
|
O, najbardziej gejowa kapela świata przyjedzie do Polski! Sorry, stary ale nikt nie chce słuchać tych popłuczyn (Hiey :*****), niech lepiej Electric Wizard rozp**rdoli coś w Gdańsku ;-)
Tak, to JEST prowokacja, co nie zmienia faktu, że Manowara nie lubię, bo to geje. |
o kurwa. nawet zmusilo mnie to do napisania posta
|
Ryłek, zacznijmy może od tego, że gejem co najwyżej to możesz być ty. A ze swoim Electric Wizard czyli stoner metalem(założe , że nawet nie wiesz jaki to gatunek muzyki), to sie możesz schować. Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło, popatrz się najpierw i poczytaj troszke o Manowarze, zanim się wypowiesz, bo aż żal takich, a poza tym komentarzami twojego typu co najwyżej można się podetrzeć.Żal takich
|
Cytuj:
zaflemujmy go111 |
Cytuj:
@Topic I tak nie zagrają xD http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
Cytuj:
@down: Podświetl mojego posta Hjej. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecietny zespol death metalowy na last.fm nigdy nie wyprzedzi przecietnego zespolu heavy metalowego. |
Cytuj:
Cytuj:
|
kij z jakimś manowarem, fajnie by było jakby był koncert Nirvany _/
|
Manowar = gej metal
|
a ja nawet nie wiem co to metal a i tak tu napisalem bo uwazam ze jestescie bardzo niekulturalni i do tego zero tolerancji dla was!!!!
|
Marzenia marzeniami, jeżeli ManowaR kiedykolwiek mieli by przyjechać do polski to z pewnością okazało by sie że nie ma takiego miejsca które pomieść wszystkich fanów którzy chcieli by przyjechać na koncert.
Jestem więcej jak pewien że nie przyjadą nigdy. Eric na jednym z koncertów powiedział w czym tkwi problem. "Złóżcie nam prawdziwą ofertę a my nią nie pogardzimy" Dziwicie sie że nie chcą przyjechać do Polski? W max co możemy in zaoferować do festiwal w sopocie albo koncert na tysiac osob w spodku katowickim. Marzenia .... A wszystkich tych którzy pozwalają sobie szydzić z muzyki tworzonej między innymi przez ManowaR powinno się zamknąć w kartonowym pudle aby mogli tak tworzyć swój mały własny lepszy świat. Cytuj:
@Ancient900 Mylisz Heavy metal z Soft metalem |
Cytuj:
|
Nie bo nie posiadają grosza szacunku do prawdziwej muzyki.
Pozwolę sobie tutaj zacytować cytat z encyklopedii PWN odnośnie muzyki: Kod:
muzyka [łac. < gr.], muz. sztuka, której tworzywem są percypowane przez ludzi dźwięki, wytwarzane przez nich głosem i/lub za pomocą instrumentów muzycznych; |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |