![]() |
Disco Polo dla wszystkich (?)
Zapewne jest tu wiele osób, które uważają, że disco polo to największe gó*no. I ja też tak myślałem...do dziś :o Normalnie słucham tylko rapu, powiedziałbym nawet, że jestem bardzo wybredny jeśli chodzi o muzykę. Ale kiedy dziś całkiem przez przypadek usłyszałem jeden kawałek disco polo (laska ściągnęła u mnie na kompie), to teraz słucham tego na okrągło 8o Nie spodziewałem się tego po sobie 8o I tu mam do was pytanie : czy komuś z was też zdarzyło się tak, że nienawidziliście tego gatunku i nagle wciągnął was jakiś kawałek :p ?
Teraz sam mogę powiedzieć, że disco polo to muzyka dla każdego i każdy znajdzie tam coś dla siebie :) Proszę o wypowiedzi :) P.S "Jeszcze raz, potem znów, raz jeszcze , drugi, zrobisz ze mną to coś...jeszcze raz zrobisz to aż będzie dłuuuugi... pocałunek w tę noc...jeszcze raz potem znów" Hardkorowo... ^^ |
Ja dziękuję, może w następnym życiu...
|
Ja osobiście lubię czasami sobie posłuchać disco polo ;).
|
@up
Ja identycznie. Niektóre piosenki są spoko :) |
Cytuj:
@Topic Mhm... Wątpię. Na pewno nie każdy znajdzie w tym coś dla siebie. http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
Disco Polo jest w porządku.
|
Jest pare piosenek disco-polowych, ktore mozna posluchac, ale to tylko tak dla jaj. IMO Disco-Polo nie nadaje sie do 'normalnego', stalego sluchania.
Cytuj:
|
Disco polo jest jedną z najlepszych możliwych muz na imprezy. Ale nie do słuchania.
|
Cytuj:
|
Disco Polo to takie Polskie disco(jak sama nazwa wskazuje xD) i często grają to na wiejskich weselach
|
Czemu na wiejskich? Na "normalnych" też często leci ;|.
|
Ja lubie tylko piosenkę "Lubelski Full". Ale żeby słuchać tego tak na okrągło? Nah ;x
|
Prędzej zacznie wpier***lać żarcie z konkurencyjnej firmy ~ Vifon.
|
nikt nie lubi disco polo ale jak na jakichs imprezkach leci "jestes szalona" to wszyscy jakos znaja caly tekst haha:D
|
tylko i wylacznie na imprezach, nie wiem ile bym wytrzymala sluchajac takiej muzyki na sluchawkach jadac do szkoly, czy siedzac przy kompie. Toleruje, ale nie przepadam :)
|
|
Jeżeli "Tańczyć chcę" jest kawałkiem disco-polo, to absolutnie zgadzam się z autorem tematu.
Nie jestem co do tego pewien, ale "Łaga czigi" chyba do gatunku disco-polo się nie zalicza. |
Cytuj:
bardzo wybredny jesli chodzi o muzyke ale slucha rapu. pwned :D |
Cytuj:
Tak samo jak rolnicy mówią, że są biedni, a jak wesele urządzają to "zastaw się, a postaw się" 8o. |
Cytuj:
BTW Dokładniej to chodziło mi o tą piosenke :p http://dilx.wrzuta.pl/audio/lDTEhIMVLV/boys-malolata |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |