Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   posieszcie mnie... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15175)

Wubeso 25-10-2004 16:52

posieszcie mnie...

przed chwila wlasnie umarlem przez dragona zlurowanego...
mial jedno hp a ja sie musialem uhnac a tu lag i chyba zgadniecie co sie dalej stalo...
mialem level 21 mam 20 stracielm warrior helmet i two handed sword...
a zgadnijcie co mailem w bp
bp sd, bp hmm, bp uh...
mam w dp vampire shield ktorego mam zamiar sprzedac zeby nadrobic straty... mam tez w dp crown armor ktorego chyba tez sprzedam zeby kupic blue robe...
ale mniejsza z tym...
posieszcie mnie i powiedzcie co jest pierwsze co mam zrobic zeby zaczac nadrabiac straty... bo jak na razie na marne prubuje sprzedac tegt glupiego vampire shield...

ps. jesli by ktos byl zainteresowany kupnem to Wubeso na swiecie Nova.

Gangrel 25-10-2004 17:06

heh, u nub plx?

Sozemego 25-10-2004 17:16

Umarles... Straszne... Codziennie wiele osob z tego forum umiera na tibi, umiera tez duzo high-leveli i oni tracą o wiele więcej, nawet setki razy więcej. To co straciles odrobisz bardzo szybko, nie bój zaby :P, a na drugi raz nie pisz o tym tutaj bo większosci osob nic to nie obchodzi (przynajmniej mnie bo cie nie znam)

Adaras 25-10-2004 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
heh, u nub plx?

Ty to najwięcej do tematu wniosłeś.

@Ontopic
Nie jest taki źle. Nie musisz sprzedawać nic, co prawda Blue Robe faktycznie Ci się przyda (c-armor za ciężki). Na Novej ceny są bardzo niskie.

Gangrel 25-10-2004 19:05

@re
Jak posta przeczytalem to mnie zatkalo. Jak mozna byc tak glupim? Gdybym o kazdym swoim deadzie pisal to bym zalal to forum kretynstwem.

Rahim 25-10-2004 19:18

Wniosek :
NIEPŁACZ, BO JUTRO MOŻE BYĆ GORZEJ ;P

Wubeso 25-10-2004 19:20

hmm... zapomnialem zapisac ze mam terz kolegow ktorzy mi sie wysmiewaja ze umieram. a tak wogole to ta postac byla dla mnie bardzo wazna bo to jest moja pierwsza tibijska postac i tylko wniej osiagnolem tak wiele.
a tak wogole to sie cieszylem ze juz doexpilem do 21 levelu za sprzedam moj bp sd, hmm i moj tower (EDIT: vampire) shield ze wreszcie mialem mlvl 31 a tu nagle jakis *** luruje dragona i gdy sie mam uhac to mnei lag zlapal to na prawde sie wkurzylem... nawet sie ze zlosci prawie poplakalem ;)
mniejsza z tym...
juz nadrobilem troche bo zaraz bede level 21 i zamiast tego gownianego broad sworda ktorego w dedzie stracilem to kupilem two handed sword i warrior helmet ktorry stracielem tez kupilem (pieniadze z vamp shielda ktorego wreszcie sprzedalem). jak myslicie czy warto bylo zostac przy broad swordzie w zamiast kupic nowy warrior wrocic do c-helmu?

Edit: Rahim dzieki za dobre slowa :D

p.l 25-10-2004 19:37

człowieku, niedawno straciłem przez 9 lvl redskulla k-legsy i w helmet podczas treningu i jakoś nie płaczę i nie piszę na forum nowego tematu

(niby nic ale teraz chcę kupić nowe k-legsy i cholera dostać nie mogę- Mythera)

elite 25-10-2004 19:38

Wybacz ze to powiem... JESTES NOOB! Mowisz ze to jedyna postac w ktorej doc zegos doszedles... 21 level sie robiw kilka dni, ja na 21 levelu mialem 40 m lev a ty 31 ;/. Tibia to tylko gra... Rozpaczasz bo straciles 10k expa? O boze mazylbym aby podczas deada stracic 10k expa a nie 50k+..

Samek 25-10-2004 20:17

Dobra, nie drzyjcie sie tak na niego, skoro pierwszy raz gra to może to przeżywa nie? A broad sword wywal ja najszybciej, to najwieksze gówno pod słoncem. Kup warrior helmeta tak mi sie wydaje :)

olmk 25-10-2004 20:23

nie martw sie jutro będzie gorzej

a tak na boku napisz poradnik jak dorobić sie takiego equ na takim lvl!

Dr.Unknown 25-10-2004 21:08

Świnie jesteście, ale mniejsza z tym, chłopak szuka pocieszenia. No cóż tak się zdarza, lurerzy lurują, pk pekują n00by (n00bują;)?), btw dlaczego wyzywacie go od n00bów, proszę o WASZĄ definicję tego wyrażenia:]

Sithius 26-10-2004 10:12

Hehehe...ja swoim kumplom mowie w takiej sytuacji tak: "nigdy nie jest tak zle aby nie moglo byc gorzej"... ;) W Twoim wypadku to tym bardziej nie ma sie czym przejmowac bo takie straty szybko odrobisz. :)

Matfiej 26-10-2004 10:20

@elite wydaje mi się właśnie, że to ty jesteś chyba noobem. On co najwyżej może być newbie. Levele rzeczywiście można robić szybko, ale nie każdy ma tyle czasu do grania w tibię, niektórzy mogą grać 1 lub 2h. Niektórzy jeszcze nie potrafią tak szybko expować.

Shin Chan 26-10-2004 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wubeso
hmm... zapomnialem zapisac ze mam terz kolegow ktorzy mi sie wysmiewaja ze umieram. a tak wogole to ta postac byla dla mnie bardzo wazna bo to jest moja pierwsza tibijska postac i tylko wniej osiagnolem tak wiele.
a tak wogole to sie cieszylem ze juz doexpilem do 21 levelu za sprzedam moj bp sd, hmm i moj tower (EDIT: vampire) shield ze wreszcie mialem mlvl 31 a tu nagle jakis *** luruje dragona i gdy sie mam uhac to mnei lag zlapal to na prawde sie wkurzylem... nawet sie ze zlosci prawie poplakalem ;)
mniejsza z tym...
juz nadrobilem troche bo zaraz bede level 21 i zamiast tego gownianego broad sworda ktorego w dedzie stracilem to kupilem two handed sword i warrior helmet ktorry stracielem tez kupilem (pieniadze z vamp shielda ktorego wreszcie sprzedalem). jak myslicie czy warto bylo zostac przy broad swordzie w zamiast kupic nowy warrior wrocic do c-helmu?

Edit: Rahim dzieki za dobre slowa :D

Nie wiem czemu ale cos mi tu smierdzi z twoim Eq , wydaje mi sie ze sam sie zamotales.

@topic jakby kazdy pisal takie posty po dedzie to by server padl z przeciazenia

ps.skad mozesz wiedziec ze smok mial jedno HP?! wtf
miales sd zamiast uhac trzeba bylo strzelac ale pewnie zlapales panike i pampers puscil
nvm
elite ma racje ten post smierdzi .00.em

Dark Vilej 26-10-2004 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wubeso
przed chwila wlasnie umarlem przez dragona zlurowanego...
mial jedno hp a ja sie musialem uhnac a tu lag i chyba zgadniecie co sie dalej stalo...
mialem level 21 mam 20 stracielm warrior helmet i two handed sword...
a zgadnijcie co mailem w bp
bp sd, bp hmm, bp uh...
mam w dp vampire shield ktorego mam zamiar sprzedac zeby nadrobic straty... mam tez w dp crown armor ktorego chyba tez sprzedam zeby kupic blue robe...
ale mniejsza z tym...
posieszcie mnie i powiedzcie co jest pierwsze co mam zrobic zeby zaczac nadrabiac straty... bo jak na razie na marne prubuje sprzedac tegt glupiego vampire shield...

ps. jesli by ktos byl zainteresowany kupnem to Wubeso na swiecie Nova.

Hmmm, ja gdy mialem hacka tez padlem i stracilem crusader helmet, fs, blue robe, c shield i k legi nie liczac runow. I pierwsze co zrobilem po hacku to zrobilem sobie druida ktorym w ~30 dni uzbieralem na to co wyzej napisalem.

Hail Nova! xD

Matheous 26-10-2004 14:09

O BOZE!!!! STARY!!! UMARLES! OMFG! PRZEZYJESZ??? DZIZES KRAJST TO MUSI BYC STRASZNE!!!
Ja tez raz umarlem i to jest potworne przezycie!!! Ja mialem wtedy 8 vl stracilem 500 expa, odrabialem to potem przez tydzien... Poza tym stracilem jeszcze moje ledwo co wyzebrane leather legs, no myslalem ze sie rozplacze, glupie PK>:(...
A na serio-CO TO DO CHOLERY CIEZKIEJ KOGO OBCHODZI?
Poza tym chyba cos krecisz, bo w twoich 2och postach podajesz sprzeczne informacje:P Nie wiem czy to pomylki czy co ale najpierw piszesz ze masz 2handed potem ze broad potem znowu ze 2h a potem znowu broad juz sie gubie O_o
Aha, elite-mimo ze ten temat jest nieco glupi i bezsensowny, to twoj post jest CHAMSKI I SKUR**SYNSKI... i debilny.

Baron Kaldrick 26-10-2004 14:45

Cytuj:

posieszcie mnie...
Spier.dalaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37.