![]() |
Magebomb, Pandoria.
http://pl.youtube.com/watch?v=CbRqZbTzDjw
Temat odnośnie tego botu już odwiedził skromne progi forum, ten film przedstawia użytkowanie go na Pandorii ;) Enjoy. |
Swe fightery :D
|
@up
right ;p more commenst? |
@up
Nie widzisz, że kolesie się nie logują, tylko zostają wyrzucani z domku? Przecież nie można się logować na tej samej kratce, nab ; d Co do filmiku to fajne akcje, jednak muzyka mi się nie podoba. |
muahahaua łach był z tym 180+ haha miał\ała szczęście taki mass log haha podobało mi sie ;d 10\10
|
@Frisbi
no gz, że doszleś do tego jak to sie robi, bo mało kto by się domyślił ;d Teraz dla ułatwienia wyjaśnie co oni robią, że są zalogowani na jednej kratce i biją od razu po "zalogowaniu" : Pewna ekipa wchodzi do domku (wydaje mi się, że do piętra -1) i lider tego domku kasuje im zaproszenie komendą. Wiadomo, że jeśli ktoś nie ma inva do domku, a znajduje się w nim to automatycznie zostaje wyrzucany, w tym przypadku na kratkę znajdującą się przed domkiem... Automatyczne wyrzucenie to nic innego jak pewnego rodzaju teleport, wiec wygląda to, jakby ktoś się zalogował :) a wszystko to ułatwia bot o nazwie Magebomb. Dodam jeszcze, że film nie jest mój, a wykonanie szwedzkie (więc nie ja podkładałem muzykę). |
Maxi to nie szwed;] Norweg i albo 2 owner turek albo true owner jest wannabeturkye xD
Kochane Aristocats, przecież u nich nie ma botterów, sharerów, acc traderów... |
Cytuj:
|
Filmik zawodowy, jednak muzyka mi sie nie podobala.
|
Niesamowity filmik, zdziwilem sie jak probowali ubic tego 184 palka, zajebiscie duzo ludzi sie lognelo. A co do megabomb/housebomb, pomyslnie zrobione. Teraz to juz nigdzie nie mozna czuc sie bezpiecznie, nawet 1 sqm od depo ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja mam dosyc ciekawe problem... mimo tego ze flash player zaintasowalny jest na kompie, ten najnowszy, to filmiki z youtube nie chca dzialac.
@down uzywam firefoxa, ale sprawdzalem takze na IE i na zwyklej mozilli. Wszedzie to samo. |
Używasz firefoxa? Sprawdź najpierw na innych przeglądarkach ;]
|
'a wszystko to ułatwia bot o nazwie Magebomb.'
buahhahah;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |