![]() |
zrobie zadania domowe z j.ang na poziomie licealnym ]:->
za free zrobie zadania domowe z anglika z klas licealnych.
Oczywiscie prosze nie spodziewac niesamowitych prac, jesli jestes asem z anglika, napewno pojdzie ci lepiej :> Obecnie jestem w 4 klasie technikum i przygotowywuje sie do rozszerzonej matury z anglika, rok temu bylo 4 na koniec roku, w tym bedzie 5 ]:-> Jest jednak warunek - praca ktora zrobie musi zostac oceniona i poprawiona(tzn - zaznaczenie bledow) - i musi wrocic ona do mnie, z zaznaczonymi juz bledami ]:-> mowiac zadania - mam na mysli glownie wypracowania :] czas wykonywania zadania do jednego dnia. |
Praca magisterska na temat pracowitości mrówek.
|
Jestem ciekaw czy w tym przypadku czas wykonania byl by 1 dzien xD
|
Fajny pomysł już nie będę musiał płacić siostrze :P
|
Scobel, jeśli się nie obrazisz, chętnie Ci pomogę ;)
|
Szlachetny plan. Chcesz sobie w ten sposób poćwiczyć?
|
bystrzak xD
|
Ja studiuje Business English, tez moge porobic zadania, ale nie za free ;p
|
#Up:
Nikt na forum chyba nie ma chęci płacenia w naturze, dlatego Scream miałby więcej chętnych. |
Cytuj:
|
Ja tam bym wolał Analizę matematyczną na poziomie akademickim :/
|
A Zadania z chemi ; ((
|
A religia z podstawówki??
Poproszę przetłumaczyć mi dzięrżąłżnia<< dobrze napisane jakby co |
No pięknie i bardzo szlachetnie ale jak ci się masa ,,inglisz is izi ,inglisz is cul" zwali to albo ci się odechce albo tak się wyćwiczysz w angielskim na tych wypracowaniach ,że w 2 tyg. bedziesz go znał lepiej niz mowe ojczystą. Tak czy owak - roboty bedziesz miał po uszy
@Down: Jak bede miał coś zadane to ci napisze na gg albo pw. Ja jestem z angola asem to sobie porównamy. Chyba cie ten temat o Fall Out Boy do tego zachęcił. Po prostu nie chce abyś miał za duzo roboty skoro sobie jeszce radze nie bede ci marnował czasu. |
jak narazie druga strona komentarzy, a nikt nie chce skorzystac z szansy wykorzystania kogos do obrebienia za niego lekcji.
|
Cytuj:
|
@Scream
Bo tu sami pro są... xD |
@2Up: Jak to nikt nie daje zadań?
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rotherdamie: "Ja jestem z angola asem", a skromnosc to twoje drugie imie?:D |
Cytuj:
@Scream Sytuacja jest taka: 1)Tym ktorym nie zalezy na maturze i tak beda zzynac od kumpli bo tak jest latwiej i wygodniej, nie musisz sie szlajac po forach dzien wczesniej i modlic sie o to zeby koles nie mial za duzo roboty. 2)Tym ktorym zalezy na maturze - beda robic zadania zeby sie nauczyc jak najwiecej. Roboty nie bedziesz mial za duzo - zapewniam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:10. |