![]() |
Ja na przyklad nic nie widze ^^
|
Było by miło, gdyby te screeny kiedyś się pokazały ^^
|
Ja myśle, że są świetne. Czy ktoś widział ładniejsze X:P?
|
Ile osob jeszce apisze ze nic nie widzii? 5? 10? Czy mzoe tyle dopuki mod tu nie wejdzi. Poweidziała jedna osoba i starczy...
|
Dopiero 3 osoby o tym napisalo :/, poza tym pewnie znają zastosowanie funkcji "edytuj". I pewnie uzyją jej, gdy juz zdjęcia się pojawią :P
On-topic : Tez nic nie widze :P, zedytuje posta jak zobacze ;] |
Uhh, Proste, Ja tez Widze X ale Widzac PO opisach To Pff Nic innego jak Wklejic Tutaj SS z Galeri z www.tibia.kgb.pl Te same Opisy SA ;)
|
OMG ludzie myślcie, jak wam tak nie wchodzi to trzeba pokombinować... Zdjęcia są na serwerze piwko.pl, a ten jak wiadomo ma zakaz hotlinkowania. Należy więc otworzyć nowe okno przeglądarki internetowej, skopiować adres zdjęcia i wkleić do paska adresu.
Screeny miodzio :D Ty jesteś adminkiem serwisu tibia.kgb.pl, bo coś mi się tu zdaje że kręcisz, bo takie runki, wyglad eq były kiedyś, w początkach tibii :D |
Ja tego błedu nie zauważyłem!!!
Chociaż po dłuższym w patrywaniu się można sie czegoś dopatrzeć w tym x :p |
Heh
Trudno oceniac czegos czego nie widac :/
|
posluchalem rady dwik'a i cos mnie dziwi. Screeny sa robione razem ze 4 postaciami chyba i wszystkie takie high levelowce?? Jak to naprawde wszystkie postaci twoje gratz.(oprucz tego 12lvl) Fajnie kitowales ze masz tibie zrabana dlatego takie uh. (a na reszcie zdjec jakos masz normalne, odrabala ci sie tibia czy co :P??)
|
Omg, wszystkie te zdjęcia zostały zabrane ze strony www.tibia.kgb.pl, nawet komentarze takie same :] A jeżeli chodzi o te stare UH'y, to po prostu niektóre screeny były ze starego klientu Tibii gdy grafiki jeszcze nie były zmienione.
Po prostu - autor tego tematu zobaczył te zdjęcia na stronie i wszystko tu skopiował jako swoje własne. |
extra
zdięcia są super ale są x:P tylko 2 zdięcia z kgb są 1 widać:P a 2 to te 1 B)
|
Bardzo ładne "x" ładnie się komponują z białym tłem forum...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |