![]() |
Konwersja plików avi do wmv?
Uzywam Adobe Premiere 2 film naprawde dobrze zrobiłem jednak gdy zapisałem go miał aż 500 mb... skonwertowałem na wmv Absoulte Video Converter jednak jakość jest po prostu żałosna gorzej niż SonY Ericsonem K 500 i.... (a kręciłem 3.5 mp,więc powinna być minimalnie lepsza) nie znacie jakiś sposobów na skonwertowanie takich plików avi? bo youtube nie moze pomiescic
|
uzyj programu "SUPER" (taka nazwa)
|
zainstaluj kodeki DivX wraz z programem do kompresji, (dostępne na divx.pl) i tyle, mi filmik 1,2gb kompresuje do 15mb z zachowaniem jakości
|
Dzięki Wieszok :* widze ze uzywasz Adobe Premiere 2 nie mialem okazji Ci podziekowac sorka ;)
|
Dzięki Wieszok :* widze ze uzywasz Adobe Premiere 2 nie mialem okazji Ci podziekowac sorka ;)
QRAS oka zobacze :) |
Nie pomagamy tu takim co mają PiS w podpisie. B)
|
Mam jeszcze pytanie jak już sicągnałem kodeki do DiVx i DiVx 5 Player to co zrobić teraz? użyć Virtual Duba?
|
Powiem ci, jak ja to robię:
Eksportuję film z Adobe Premiere Pro bez żadnej kompresji (~1,2GB na każde 3min filmu) a potem korzystam z Divx Converter'a: (http://www.divx.com/divx/windows/ ) @down: Długo(?) bo od 3 lat, ale nie za często, robię tak od święta filmiki znaczy się raz na miecha-dwa-trzy? Tak od święta :D |
Hmm dzięki spróbuję długo się w to bawisz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |