![]() |
13 Sorcerer - Hunt On Beholders?
Mam Pytanie, Czy 13 Lvlowym Sorcem, Z 7 Mlvlem, Moge expić na beholderach, i czy będzie to opłacalne?. Moje EQ To: Plate set, dark helmet, wand of dragonbreath, dwarven shield leather boots, scarf, rope, bronzen necklace.:ban:
|
jesteś skazany na waste ale jak juz chcesz expić to weź bp hmm
|
eee... a co to jest waste?:confused:
|
Waste - marnotrawienie/strata. Gdy podczas godzinnego huntu stracisz 5k a zarobisz 3k to bedziesz mial waste.
Idz lepiej na dwarfy/roty/carion wormy. |
Nabij leprzy lvl i juz. Ja na twoim miejscu poszedlbym na roty do veno i siedzial tam do 20. ;)
|
zakładam że to jest twój 1 char gdzyż jeżeli wogule chcesz expic sorkiem powinieneś wbić 15 mlvl (mlvl powinien być zawsze o 3 wi ększy od lvla u sorca) tak apropo tego bho to bez mana shield ani rusz :(
a loot zalezy od szczęścia (ale często bardzo dobry) |
Cytuj:
@topic odpuść sobie |
Re:
Po ch*j mu mówicie zeby szedł na dwarfy czy soldiery, jak on się pyta o beholdery? Rozumu nie macie, czy czytać się nie nauczyliście?
@topic Nie. |
Cytuj:
@topic Najlepiej expij na rotwormach, orcach itp, na beholderach przy twoim lvlu będizesz tylko tracił kase. |
Dobij 20 zrób najlepiej pare FF i fajnie jest :D
|
Cytuj:
Topic: Carrior Roty,Dwarfy,Soldki Ale nie Beholdery...To jedne z tych bardziej wrednych mobów! |
Dla takich nobkow polecam dc roty,bandyty
bo na assasa chyba sie nieporwiesz :D popros kogos zeby ci zczyscil i good __________________________________ Chwala dla druidow:mag: |
ja bym ci radzil isc do kopalni dwarfor, bo zanim bys zabil tego beholdera wand of dragonbreath bo predzej byc ty pdal ;p
|
moze będe się powtarzał;
Na 13 levelu na beholderach mógłbyś expić bez wasted ale palladynem (dist ~60 ze spearów, ~50 z boltów wczesniej zebranych na soldach). 13 Sorkiem pozostają ci kopalnie dwarfów; polecam Dwarf Hell poziom z guardami i soldierami (tylko dmg z ruzgi za słabe ;/ ) |
re
Cytuj:
|
Cytuj:
Myślisz,że kim jesteś? Nie życze sobię byś mnie bez powodu wyzywał! Dostał odp.o Beholderach!Ja mu tylko pomogłem! Dla mnie temat skończony! |
Licz się z dużymi stratami na runy....
Ale zawsze może wypaść ths :D pozdro xD |
z 13 lvl sie pch na behy o lol idz lepiej na roty i tyle :]
|
@UP,
Roty Rotami, A Z Nich Dużo Kasy Nie Idzie. A Jak Mam Z Nich Troche Mace'ów I Swordów To Nie Mam Capa Żeby wziąć:( |
co za noob!!
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |