Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Paladyn?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151884)

Shilien 24-10-2007 18:23

Paladyn??

Mam takie pytanie związane z grą paladynem.
Pozwoliłem sobie zajrzeć w przyszłość i tak myślę co Paladyn robi po 100-150 lvlu? Czy opłaca się nim grać?? Bo taki knight to ma porządne combo, sork też a paladyn...no cóż...Plx odpowiedź

Xirgan 24-10-2007 19:24

Pallady na tym lvlu bije podobnie jak knight, i na tym lvlu jest doskonaly do pk.

Rangarok 24-10-2007 20:02

Paladyn na 100+ lvl i nudy?!
W zyciu...
na tym lvl mozesz sobie solowac mobki na ktore knight na tym samym lvl'u musi zuzyc duzo wicej uh'ow.
Moim zdaniem mozna szybciej i taniej wylewelowac paladyna, kase latwiej zarabiac i wogole same przywileje;]
No chyba ze mowa o mobkach magicznych... to inna sprawa :/

Shilien 24-10-2007 20:42

Właśnie weźcie poradźcie co z magicznymi...a palkiem...hmm wg mnie raczej nudniej bo knajtem biorę mf, uh i jadęna POI monsters a palkiem już tak nie mogę...
Jak miałbym grać magiczną to jaką?

EDIT : Proszę nie pisać postów typu "pewnie masz 20 lefel i tylko sobie mażysz o stu lefelu!!"
@Down
NOOB

tevxom 24-10-2007 21:06

pewnie masz 20 lefel i tylko sobie mażysz o stu lefelu!!

Rangarok 24-10-2007 22:37

tevxom czy jak sie nazywasz, wez nie pisz wiecej bo tylko pokazujesz jak glupi jestes.

Wydaje mi sie ze nawet z magicznymi potworkami pall ma wieksze szanse niz knight poniewaz ma czary leczace duzo lepsze, ma wiecej many, wiekszy mlvl wiec uh tez wiecej hp mu daje i przy mobie ktory uzywa takich atakow jak np. dragon (fire weave) to duzo latwiej jest uniknac palowi niz knightowi.

Take Pall jest chyba jednak tanszy i wygodniejszy :P

@Edit:
po update pall wali chyba mocniejsze hity niz knight, ale nawet jesli nie i na skilu 100 i knight i pall tak samo wala to trzeba pamietac ze palowi szybciej skile rosna wiec mozna powiedziec ze pall mocniej wali ze tak powiem ;]

Shilien 25-10-2007 14:57

A ja powiem tak, że pall nie ma dobrej broni...Assasin Star-owszem ale drogie jak ja pierdole...Ale już z qumplem gadałem można pallem nawet na wrl z RS (Royal Spear) chodzić na wysokich lvlach...jedyny problem na moim servie-brazole:(
Więc mam motywację-rozpierdolić całą jebaną brazolską ekipę!!!!!
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi-temat do zamknięcia

Wroneczki4 28-10-2007 23:19

no i co z tego??<~~>tevxom<~~>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tevxom (Post 1710661)
pewnie masz 20 lefel i tylko sobie mażysz o stu lefelu!!

Za to ty pewnie masz z 250 nie?? chlopak pisze że ma 100lvl??--> nie wiec po co wie czepiasz go?? Pisał na poczatku wontku iż on tylko sie zastanawia CZY GRA PALKIEM NA 100/150+ JEST FAJNA A NIE ŻE MA 100/150+ I NIE WIE CZY MU SIE BEDZIE PODOBAC NA 500LVL

Ancient900 28-10-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shilien (Post 1711374)
Więc mam motywację-rozpierdolić całą jebaną brazolską ekipę!!!!!

za dużo hip hopolo >.>

@Wroneczki4
skoncz pieprzyć nie na temat ;)

@topic
Dopiero na tym lvlu tibia staje otworem- możesz solować co tylko chcesz, expić gdzie tylko chcesz, wojny, questy, etc. ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32.