![]() |
Sklep CipSoft
Jak informuje CipSoft, otrzymali oni masę interesujących i zabawnych pomysłów na nowe T-shirty. Jednocześnie bardzo dziękują za wasz wkład! Z powodu dużej ilości propozycji, trochę czasu upłynie nim zostanie zaprezentowane 10 najlepszych pomysłów, gdy to już nastąpi pozostanie ostatni krok: główne głosowanie.
Ponadto do oferty Tibia Merchandise został dodany nowy produkt, a mianowicie plakat z tibijską mapą, o rozmiarze 23 x 35 cali (ok. 58 x 89 cm). Na krawędziach można ujrzeć wszystkie potwory Tibii otaczające mapę. Do sklepu dodano także trzy nowe podkładki pod mysz uzupełniające zbiór podkładek o profesjach. Wszystko to możecie znaleźć w oficjalnym sklepie CipSoft |
Ciekawe czy ktoś z Polski kupi coś co wygląda jak kicz a kosztuję fortunę??
Wiem wiem ,że za naszą zachodnią granicą mają szmal i mogą sobie pozwolić na takie rary ale czy nie lepiej iść do firmy reklamowej która zrobi kilka (może nawet kilkanaście) dobrych koszulek za tą samą cenę ?? Jeszcze damy naszym firmą zarobić czyli przyczynimy się do rozwoju gospodarki naszego państwa :cup: |
Jestem pewien że na 100% sporo osób z POLSKI kupi koszulkę lub kubek i szczerze mówiąc jeśli będzie koszulka z napisem
"You Are Dead" to ją kupie :D. Wiele osób krytykuje sklep Cipsoftu ale gdy popatrzymy na inne gry MMO większość gier ma swoje sklepy itp :o. Możliwe że dzięki temu że kilkadziesiąt tysięcy graczy kupi coś ze sklepu cipsoftu korzyści będziemy czerpać również my bo cipsoft będzie miał więcej kasy i może postara się o lepszy sprzęt i pracowników:] PozDro MaDMIx :evul: |
Naciągactwo ;)
|
czemu by nie kupić super plakatu na ściane?8o8o8o
|
Niech Bóg czuwa nad maniakami, którzy to kupują.
|
nie sądze że za dużo osób to kupi wyjątkiem są te upośledzone umysłowo
|
Jak na razie są 2 produkty, w które bym zainwestował - koszulka "There is not RL... just AFK" oraz mój aktualny favoryt - Loot Bag xP
Choć fakt, czarna koszulka z napisaem You are Dead była by cacy o ile była by cacy wykonana ;] |
A tym jeszcze mało pieniędzy?:confused:
|
Dla mnie zupełnie bez sensu...
|
Wieszok ma rację: lootbag z tego najlepszy jest. Żeby jeszcze był w innych "tibijskich kolorach" (piracki, ewentualnie szary)....
|
:cygaro:
Ja to widze tak:
1. W sumie to dobry pomysł na taki sklep :] 2. W koszulce ze znaczkiem TIBIA nigdy bym sie nie pokazal publicznie :blazen: 3. plakat i podkładka pod mysz to juz bardziej :D 4. To zwyczajne naciaganie :evul::evul: 5. Chyba tyle ;) |
Wydaje mi się, że taki sklep z "itemami" związanymi z Tibią jest dobrym pomysłem. "Cip'y" będą mieli jeszcze więcej kasy. Brakuje mi tylko jednego-gazety związanej z Tibią. : )
|
Fajnie
może coś kupie jak będę mieć pare euro :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |