![]() |
Nastepny bug
Co o tym myslicie ? ;>
http://rapidshare.com/files/65323024/bugg.rec Have fun :@ Filmik moj ofc :D @down Ostatnim razem jak mialem pacc i skonczyl mi sie, wywalilo mnie do temple, wiec? |
Żal... Od zawsze tak było i będzie. Wystarczy, że wyjdziesz z PACC area i już nie będziesz mógł wrócić...
|
ostatnio wyloociłem dragon shield z draga =o
@ staaaaaaaaaaaare z taaaaaaakaaaaaaaaaaaaaa brod±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±± |
O ZESZ F MORDE!1111
Coz za buug!111 wez to zglos do cipsoftu to moze golden bootsy dostaniesz >_>!!111 plis @down ja go nie obrazam, to jest moj idol on znalazl buk!11 nie Ó tylko 'o'!11111 |
OMG jezeli wam sie niepodoba to zostawcie bez komentarze a nie go obrażacie -.-
|
Chociaz jeden moglby nie SPamowac jakim on jest Pro Evul maaaxi Super gosciem ktory zna all bugi
co do filmu nigdy tego nie widzialem :D |
to nie bug
Premium jest potrzebny zeby przejsc przez ten most a ze ty jestes ZA to do poki nie wyjdziesz bedziesz tam siedziec |
Cytuj:
sam o tym nie wiedzialem i pisze PO RAZ KOLEJNY, ze przedtem jak skonczyl mi sie pacc wyladowalem w temple >.< Nie mniej jednak CIPSOFT SUX! Hardkor style _/ @Ó witam w gronie moich idolow \m/ Wiec skoro to nie jest bug, to mysle, ze cipsoft powinien usunac takie cos, bo niedlugobedzie pustkowie na FACC landzie |
O nie człeniu PRO EVUL !!! oO <haha> pogadaj z działaczami Cip~ to podrzuc± Ci jakie¶ Demon Legsy na farta ^.- !
A i autograf mi daj swoj bLaXx !:baby: |
Cytuj:
|
@up
Nie wiedzialem, ze Ojciec jest rodzaju zenskiego x.x Ludziska (niektorzy) juz sie tak nie podniecajcie tym tematem bo mozecie miec problemy z zasnieciem, w wyniku czego zaspicie do szkoly :( Zostalo to wyjasnione (?), a moja niewiedza na ten temat wynikala z tego, iz nie gram na rooku >.> Ponadto nie wszyscy sa tacy super elo master mastah pr0 evul uber, i nie wszyscy wiedza, ze tak sie dzieje po skonczeniu pacca (przyklad w tym temacie). Zaloze sie ze niektorzy z was piszac tu pierdoly typu "jajaja noob ja to fjecialem ot tafna bo mi pani w sklepie pofjeciala" tak naprawde gowno wiedzieli (nie mowie ze wszyscy). Dalej jednak nie wiem dlaczego jednym razem po skonczeniu pacca wyladowalem w temple, drugim razem zostalem w miejscu gdzie sie wylogowalem na pacc landzie. Wiec teraz pozwolcie odejsc temu tematowi w dalekie strony tego forum i poczekamy az jakis glupi archeolog po 2 latach go odswiezy ;) @down za pozno xd nudzilo mi sie to wylazlem na maina xd |
Ale jezdzicie po sobie xD
Az sie milo czyta takie wrzuty :P @topic Lepiej siedz na tej PACC area jak najdluzej xP |
[SPELL]Autograf na klate plx ;/[/SPELL]
|
@ up
ci się należy conajwyżej but na twarz ;p @ topic znałem ale zawsze ¶mieszy mnie zdziwienie graczy gdy się skapn± ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |