![]() |
Teasery dot. zimowego update!
Jak informuje nas Cipsoft na swojej stronie, od następnego piątku, będziemy mogli ujrzeć teasery dot. zimowego update!
Oto treść newsa: Nie pozostało nic innego, jak zaglądać na Tibia.com i Tibia.pl, gdzie zobaczycie przetłumaczoną wersję każdej zapowiedzi. |
no prosze wreszcie wyrownaja sorca i druta
|
aż chce się czytać.. Nowe niespodzianki?? hmmm 8o
a ta balansacja to nowe speary? nowe bronie i szybciej skille knightowi bo są jeszcze za słabi B) niech sprubują tylko ich osłabić :confused: |
No to co chlopcy lubia najbardziej TS !!
|
jak zawsze w juh broni , potworow i kilka questow nic pozatym ;./
|
ta balansacja ma śłużyć dla Druida i Sorcera była nawet zapowiedz. zwłaszcza dla druida wreszcie nowe czary i runy bendom :D Knight niebendzie bił mocniej ani niebendom mu szybciej skile szły to Update jest dla postaci magicznych ale chyba można sie spodziewać nowego Addonu. i Balansacja to nieznaczy że dodajom nowe speary, ulepszajom knighta tylko że wyrównujom profesie.
|
No.może końcu naprawią sorków(jestem najtem):)
|
oo Parys o.0 to my mamy takiego admina jak parys 8o
|
Mam nadzieję że w końcu porządnie zbalansują postacie bo jak narazie to za każdym razem dupa maryna ¬¬
|
No, no wkoncu8o
Jak postacie magiczne beda takie jak przed update albo lepsze to mdw 500 lvl xD |
Specjanie powstrzymywałem się przed grą paladynem lub knajtem ;)
Może coś dadzą dobrego dla sorców. |
wnerwiają mnie tacy ludzie co ciągle im mało nie dość ze i tak pall teraz wymiata to by chciał jeszcze więcej egoista pieprzony -.-
|
Dawid2 zgadzam sie z tobom
|
Cytuj:
Kup Se Musk |
Cytuj:
|
oczywiscie 95% zmian dotyczacych balansu profesji znow bedzie tylko dla ludzi z PACC a co z FACC? ja rozumiem ze takie sa prawa rynku ale oni przesadzaja chyba troszke. zabrali najtom i pallom runy a dali jakies cos dla PACC (poza tym te "nowe" czary dla najta sa troche slabe...) widac ze tibia idzie pod zyski a nie zadowolenie graczy... czas pokaze, mam nadzieje ze teraz nie zrobia tak ze zabiora jakos magom runy i tylko dla pacc beda jakies czary(nie mowie ze tak bedzie, tylko ironizuje) a facc tylko wandy -.-
|
Cytuj:
Jestem knightem. Ale nie lubię jakoś "dominować" niech ulepszą tych magów, ale nie do przesady ;] |
A ja tu nie będę komentować swoich poglądów na temat tej 'balansacji'... zapytam tylko.. czy wg. Was, da się zrobić grę taką jak Contra w Bioshocka? Jeśli tak, to gra byłaby płatna jak WoW albo do 10 levla za free...
I jeśli Pacca nie macie to Tibia dla Was będzie wersją demo... czemu? Bo teraz zapewne też zostanie dodana nowa wyspa... Szkoda, że czasy Tibii 7.1 - 7.2 nie wrócą już... Tibii już nie będzie... będzie teraz na siłe ulepszane coś, co zaczęłoby się już dobrze robić od wersji 7.2 (ew. 7.4) |
To teraz tylko się modlić i powtarzać "Cip proszę nie zwal tego po raz enty, Cip proszę nie...!!!"
|
Cieszę się : ) może wrócę znowu do gry. Moj druidek spokojnie czeka ^^.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |