![]() |
Country of Dragons - Tibia Fake Story
Oto mój nowy Fake.Opowiada o...a zresztą sami zobaczcie :P
I ostrzegam,że czytajcie od prawej do lewej,tak jak jest w Mandze. Części: Prolog-1 post Część pierwsza-28 post Część druga-36 post Country of Dragons Imperium jest rozrywane na strzępy przez swych wrogów.Od zachodu wiele plemion ogromnych i potężnie zbudowanych Orków,a na wschodzie Mroczne Krasnoludy budzą grozę wśród przymierzonych.Także w środku Imperium zaczynają wybuchać Rebelie wiosek niezadowolonych z rządów Eorthasa IV. Jednak zło zgotowało i tak już osłabionemu Imperium większe niebezpieczeństwo.... Prolog 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. |
Hihihihi widze że ogląda się LOTRa na TVN ;) Oczywiście Fake zaczepisty mimo iż to prolog to zapowiada się smakowicie, tym bardziej że uwielbiam gady. ;) Prologów nie oceniam ale było by to w okolicach 9 :P
|
Zapowiada się ciekawie, narazie nie oceniam :P
|
Coz, spodziewalewm sie czegos lepszego ale i tak to jest wysoko ponad poziomem dzisiejszych fake'ow. Prologu nie oceniam.
|
Imperium? Hihi. Lukaj na mój fake (choć zmieniłem nazwę). Czytając dalej - Imperium czy Królestwo? Dalej: można dostać oczopląsu. Tła się zlewają, litery i słowa też, interpunkcja do bani. Mimo wszystko, daj więcej, ale się popraw.
I co to przy tej baszcie, deszcz? Chuj**e. A, "od prawej do lewej"? Czytałem normalnie, nic mi nie umknęło, ironia? |
Cytuj:
Hmm,Imperium-poprawiam. W reszcie spróbuję się poprawić :) Przy baszcie to jest góra z lodu,przypatrz się uważniej :) Nic by ci nie umknęło,tylko taka jest kolejność czytania tekstu,przy obszerniejszych rozmowach ta informacja może się okazać ważna ;) @Down: Poprawione,takie głupie przyzwyczajenie,że wyrazy które obco brzmią piszę z Apostrofem :P Nie będę dalej takich błędów popełniać-przynajmniej spróbuję. |
A, chyba Eorthasa zamiast Eorthas'a. Chyba, że on się tak nazywa.
|
Nawet ładne, tylko kiedy ja będę?? :P jako że prolog( i mnie nie ma) nie oceniam ^^
|
Cytuj:
Wszystko w swoim czasie,wyobraź sobie co byłby za bałagan gdyby wszyscy dołączyli w pierwszej części. |
A jak dla mnie jak na razie jest fajny ten fake, czekam na wiecej! Tylko szkoda ze nie zdarzylem z rekrutacja...
|
8 scen?
Wiesz co, co jak co, ale od ciebie spodziewałem się czegoś więcej. Sama nazwa tezjest jakaś dziś dziwna, mogłeś to lepiej obmyśleć. No puki co słabizna, ale jest jakaś nić nadziei. |
Cytuj:
Planowana ilość: około 20 scen. A co do nazwy,to masz racje.Nie jest jakaś spektakularna,ale ma ścisłe powiązanie do fabuły.(no chyba,że ktoś nie wie co to znaczy,wtedy raczej nie wie o co chodzi.) |
trochę krytyki musi byc ;]
jak narazie ciekawe ale jeszcze nie przpypadł mi do gustu.... |
Ciekawe, lecz prologu nie oceniam :)
nie było krótszej nazwy dla tego straznika baszty? ^.^ |
Nawet nawet... Nie jest to jakieś tam mega-super-hiper wyczepiste, ale czego się spodziewać po prologu. Liczę na to, że następna część będzie ciekawsza i dłuższa (chociaż to już zapowiedziałeś, więc raczej mogę być spokojny :) )
Pewnie zaraz z tego się zrobi jakiś superfake etc. i jak to często przy tych "pr0" bywa, będziemy czekali kilka dni (tygodni? ;( ) na następne części. Ale cóż, dzieło wymaga poświęceń :p |
Nawet fajne, ale ja bym wolał gdyby te historia co opowiadał on je tym dzieciom to było w "fejku".
Narazie nie oceniam. |
Bardzo ładne, chociaż większość ma racje niema się czym ekscytować gdyż nie jest to nic nadzwyczajnego, ale podoba mi się. Nazwa nie taka zła CoD ;p.
@GG Podaj swoje GG... na pw. @Out To jak jak potrzebujesz szybko to pisz. Staram się z tym outem ale trochę mam przy nim roboty ;p. |
Tytuł jakoś mi nie pasuje... Już bardziej Country of the Dragons, ale i tak lepiej byłoby Dragons' Kingdom lub coś w tym stylu.
A LotR rox, LotR rox, nawet SW wymiękają. Mam nadzieję, że będzie dobre fabularnie. Tekst ogólnie na niskim poziomie. Nachodzą na siebie, długie imiona, zdania rozpoczywane małymi literami itp. itd.. Cytuj:
@down O rLLLLY??1?? xD n30 Btw. mój król xD! |
@up
Co z tego, że twój król, skoro i tak sie niczym nie wyróżnia? Praca na 3 minuty max. @topic prologu nie oceniam, ale nie podoba mi sie ze względu na pisownię i fabułę. |
Hmmm... ladnie. Mi sie podoba. To i tak prolog wiec za durzo nic nie wiadomo ale pod wzgledami graficznymi bardzo mi sie podoba. ;) Z ocena sie jeszcze powstrzymam do 1st parta.
Czekam na next part i na mnie w fakeu. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |