![]() |
Bodek i narkotyki.
http://bodek.narkotyki.patrz.pl/
Co o tym sądzicie? jest to dosc stare nagranie... slucham go juz chyba poraz 20... Naprawde polecam przesluchanie tego wykladu... 37 min zleci wam szybko... Ja uwazam ze Bodek ma racje... narkotyki to nie jest cos co pomaga ludziom(ą?) tylko szkodzi... nidgy nie cpalem nigdy nie zapalilem czy cos... po przesluchaniu tego odrzuca mnie od narkotykow nawet nie chce miec z tym stycznosci... // Nie znalazlem innego tematu o narkotykach... wiec postanowilem go zalozyc i poznac wasze zdanie... |
Takich rzeczy uczą w zerówce.
Na prawde dziwie się ludzmi, którzy w starości chcą wypluwać resztki zanieczyszczonych płuc. P.S. Niestety większość ludzkości to barany. :confused: |
Ludzie nie uzywaja narkotykow bo to szkodzi ;|
Albo maja slaby charakter i ulegaja presji otoczenia, probuja i sie uzalezniaja albo robia to dla dreszczyku emocji, ew. biora amfetamine (glownie studenci) zeby byc na chodzie o wiele dluzej |
Jak ktoś chce, to niech ćpa. Co wam do tego?
|
@up
Że to działa jak domino, i że z jednego ćpającego w szkole/biurze/osiedlu, zrobi się po krótkim czasie pół szkoły/biura/osiedla ? @narkotyki Niech nie będzie niczego. |
Cytuj:
|
I tak powinno sie zalegalizowac wszystkie narkotyki, bo kto chce je brac i tak bierze. Poza tym alkohol jest legalny, a dziala podobnie jak narkotyki i tak samo potrafi uzalezniac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Nikt nie powinien jarać i ćpać! Żal mi tych którzy to robią, na przykład u nas jest jeden taki kolo w klasie, ma 15 lat tak jak my wszyscy w klasie, a jest niski, i brzydki, ciągle się na lekcje spóźnia, nie gada jak normalny koleś i nie może usiedzieć spokojnie na lekcji... Niestety jest tak, że te utwory hiphopowe promują jaranie, i mówią, że to wszystko nie szkodliwe - stek bzdór, inspiruje to tylko dzieci do jarania... |
Wiecie co jest śmieszne? Że wypowiadają się tu ludzie którzy nigdy nie próbowali. Wielcy znawcy, przesłuchali jakiegoś nagrania, poczytali tu i tam i myślą, że cokolwiek wiedzą. A tak naprawdę od groma ludzi, wasi rodzice, dziadkowie palą fajki, i jakoś nie robi się z tego afery. A uzależnia to bardziej od thc ;x
|
Szkoda kasy na drugi ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym kazdy czlowiek ma swiete prawo szkodzic sobie, jesli chce. |
Cytuj:
Cytuj:
Jadles kiedys kupe? zapewne nie... czemu? przeciesz wszystko jest dla ludzi... 'I chocby ktos Ci to zaserwowal w krysztalowym pucharku z ananasem nie tkniesz tego' |
Co to THC jest ono mniej szkodliwe od fajek i pieprzenie że każdy kto zapali jointa skończy na heroinie/amfetaminie jest tak samo trafne jak to, że każdy co wypije piwo skończy pod sklepem z jabolem w ręce.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Był kiedyś taki jeden temat, całkiem ciekawy. ;) Polecam: http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=narkotyki |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@EDIT Co do tego ze byl juz topic o narkotykach to wiem... ale zostal on zamkniety... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja nie jestem za legalizacją drugów, kiedyś miałem taki okres ale to przechodzi ;) lepiej nie pchac się w to gówno... @down: czyste THC, ale paląc trawkę nie jara się samego THC ale również całą zieleninkę na około... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |