![]() |
Restart Arcanii?
Czy to prawda, że Arcania i reszta niemieckich serwerów mają być zrestartowane do stanu sprzed ataków? Antica już zaliczyła reset. Ktoś wie coś na ten temat? Czy opłaca się expić wogóle?:D
|
ooo fajnie by bylo :evul:
|
;( hakerzy przejeli ip arcani i teraz mogom pokasowac konta z tego co wiem.. oby cip soft cos zaradzil te wszystkie podlaczenia dos i inne jakies Masakra :( jak strace wszystko to nie wiem chyba pojde sie zabic :(:(:(:(
|
Ja i Pixos dziś w nocy mieliśmy hacka :(
Depo czyste ;p tylko zostawili mi 2 weeding ringi i knife ;p |
to sie możesz ożenić albo pociąć
|
Z polonczenia internetowego z hiszpani ktos hackuje i rujnuje zzycie wielu tibijczykow
nie czekajcie dalej i nie dajcie im tej przyjemnosci okradniecia was wezcie sie jak najszybciej zrokujcie wszystkie itemy wyzuccie do wody i czekajcie na dalsze moje instrukcje !!! Jestem z wami !! |
Cale eq wyrzucilem, co dalej?
|
frajer! :evul: uhauh
|
@up
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem. |
Nastepny Frajer :evul:
|
ale za to ty fajny jestes, fajnie nie ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oby cos z tym zrobili
SAMI frajerzy!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |