![]() |
Problem
Eh wczoraj z mojego komputera wujek przez przypadek usunął plik z acc nr i hasłem. Próbowałem go odzyskać różnymi programami ale się nie udało.Nicku postaci nie pamiętam. Został mi tylko email z hasłem. Co mam zrobić aby odzyskać acc nr ? Pomóżcie;(
|
pardon, ale kpisz sobie czy co?... nie pamiętasz nicku postaci, którą grasz?!!... :baby::baby::baby:
A swoją drogą, wszystko masz na acc-lost na tibia.com... :baby: @down: wybacz, ale to nie mój problem, że sam tak się wkopałeś... -.-" |
tak nie pamiętam bo gram dopiero od 2 dni a nick mam bardzo długi
edit: czyli nic z tego muszę zacząć od nowa? shit a miałem sporo kasy na tym koncie-.-" @down nie musisz |
zrob nowy char bo bez nicku chyba nie odzyskasz
PS.2 dni i 10 lvl i 60 dist? niewieze |
Cofka systemu powinna chyba pomóc?
|
moge tylko przywrócić system z dnia 23.10.07 ;(
|
no, ziom... masz pecha. A nie ma tego przypadkiem w koszu???
|
dobra widze że nic z tego;(
temat można zamknąć |
Tibia.com > login > Account lost? > wpisz nazwę postaci > I have forgotten both my password and my account number > wpisujesz e-mail - ten, który podałeś przy rejestracji > odbierasz pocztę i postępujesz zgodnie z instrukcjami zawartymi w liście.
@Edit: Spróbuj sobie przypomnieć nazwę postaci - mógłbyś ją zapomnieć tylko wtedy, gdybyś ją kupił na Allegro. |
Cytuj:
Cytuj:
|
"<.<" czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post
@down ta jasne, mój nick składał się z maksymalnej ilości znaków Temat można zamknąć |
@Up: 10znaków
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahaha trzymac haslo i numer na kompie xD ty kpisz sobie? czy moze znasz emaila kumpla i sie pytasz czy mozna mu konto podjebac?
|
@up rozbawiłeś mnie ^^
|
dobra zamknijcie ten temat , bo zrobił się czat a na ten problem nie ma już rady..:confused:
|
Żeby zapomnieć nicku postaci... To trzeba mieć talent :P
|
Lol,dobry jesteś =p
ja nie pamiętam hasła i numeru acc'a i emaile do pierwszej postaci z sprzed 3.5 lat ale pamiętam nick. a masz recover key ? trzeba było num acc na jakiejś kartce zapisać i do szafy pancernej -.^ Ps : nice ! ktoś lognoł się wczoraj na moją postać z sprzed 3 lat xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |