![]() |
DDoS
Znów ataki DDoS bo zalogować sie nie mogę i mi po wyłączenie raport przychodzi.Jak sie loguje to pisze Cannot connet to a login server
Error:Disconnected from server.(200002) Wyskakuje mi to przy wpisywaniu passow;( |
masz racje znowu żal !! nie można juz sobie pograc w spokoju ;/
|
ehhh...
Mnie także wyskakuje ten sam błąd...lecz bywa że wbije się do serva, ale takie lagi są, że nie wiem...ruch trwa przynajmniej z 10 minut, a co dziwne dostałem debuga, wywaliło mnie z gry.
Oby wszystkie problemy zostały naprawione w jak najkrótszym czasie bo z miłą chcęcią pograł bym sobie, natomiast jak nie naprawią do końca weekendu to niech postarają się chociaż do środy, czwartek i piątek wolne, więc było by dużo wolnego, aby pograć sobie w spokoju bez lagów, kicków i innych nieprzyjemnych sytuacji. Pozdro. Czekamy na poprawe ze strony Cipsoft'u. |
Cytuj:
|
daja do zrozumienia ze czas przestac grac.
|
Mnie to ostro wkurza czasami Ze hoho niech Cipy coś z tym zrobią
|
Ataków DDOS praktycznie nie da sie powstrzymać ponieważ są one dokonywane z setek, a nawet tysięcy niczego spodziewających sie użytkowników komputera, który jest zarażony świństwem powodującym owe ataki.
Krócej mowiąc zaprzestać to może tylko osoba, która to rozpoczęła. P.S. Uf, najdłuższe zdanie jakie kiedykolwiek napisałem. :) |
serwer candia jest online.
Oby nie bylo resetu serwara bo 8h skillowania w dupe -.- |
kurfa znowu był atak i padłem na quescie
@down ale oni nie zakładają masowo kont zresztą poczytaj o ataku DDOS |
Czy tibia nie morze zrobić tak jak jest na wielu stronach internetowych czyli by po poprawny wprowadzeniu nr access i hasła pojawiało się okienko z wygenerowanym losowo kodem który trzeba wpisać?
nie wiem czy to coś pomorze ale napewno częściowo utrudni działanie hakerom. |
nom ataki ddos sa bo lagi jak huj
PS. reset luminery plxxxx bo padlem pallem na wyvernie xD |
Cytuj:
|
DDos są z kompów zombie(zobacz na wikipedi) więc choć pewny nie jestem muszą olegać częściowo na zamulaniu logowania do tibi to by temu zapobiegło.
P.S. Nie jestem pewny czy mam racje. |
To i tak nie zmienia faktu że serwery Tibi są filtrowane, a można pignąć choćby Candie z darmowego blackd ping,
Ale Dlaczego oni się akurat na Tibie uwzięli ;D X innych gier a tutaj tylko takie szopki odchodzą, może komuś zależy żeby Tibia padła całkiem ?? |
Bo w tibii jest najwiecej dzieci neo i innych "ZiOmAlI" wiec pewnie dlatego wybrali tibie, ciesze sie ze nie gram juz od roku.
|
Mam już tego dość!! Właśnie expiłem na dl'ach na Furorze i w pewnym momencie lagg... a ja o kurwa.. i za chwile kick i sie nie moge wbic
Wchodze na tibia.com i patrze furora a tu: Currently the server is offline. The maximum on this game world was 943 players on Dec 27 2006, 11:45:30 CET. The maximum on all game worlds together was 58816 players on Oct 21 2007, 19:51:00 CEST. Kurwa kiedy to się skończy... |
A..czy..ten..visus..moze..zaatakowac..normalnych.. uzytkownikow..??..Sry..ze..pisze..z..".."..bo..mi. .sie..komp..je***..i..nie..wiem..co..jest...A..do. .poludnia..i..popoludniu..bylo..wszytsko..w..porza dku.....
|
@up
Nie może @toppic czy to nie dziwne ze ataki są tylko wieczorem?? Wieczorami grają br :> może serwerowi się obrzydziło ich trzymać <lol? server myśli? sztuczna inteligencja> i wywala wieczorem :? <joke all> a tak serio to będzie długie i bolesne zanim naprawią :> może do upa zdąża albo resetnać tibie do czasów 7,4 :> ach te czasy http://i195.photobucket.com/albums/z...atar__1_-1.jpg |
Cytuj:
|
Error
Cannot connect to a login server.
Error: Error while resolving the server name. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com ? wyskakuje mi to juz od rana nieidzie sie zalogowac ;/ dziwne bo u kumpla gra na tym samym serwerze działa tibia cały czas ;/ czy ktos pomoże ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |