Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co robicie podczas nudnych lekcji? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15222)

Drybrych 26-10-2004 13:55

Co robicie podczas nudnych lekcji?

Naprzykład: Ja i Xaotan rysujemy na każdej religi pentagramy i Spongeboba(raz nam babka wziela nasz pentagramowy zeszycik i dostalismy po pale i mielismy niemile spotkanie z wychowawczynią)

Podawajcie swoje ulubione zajęcia podczas nudnych lekcji.

29.12.04 Ten temat jest popularniejszy od przyklejonych :)

Adamsik 26-10-2004 14:22

Ja najczęściej śpie a raczej przysypiam. Czasami tez robie sobie miłe lub nie ^^ zarciki z nauczycieli (mi ivul plx) :wiking:

Dr.Unknown 26-10-2004 14:30

Wolał byś niewiedzieć co z kolegom rysuje...
Zwykle mamy obranego 'bohatera', i rysujemy różne sytuacje:śmieszne, masakry, zbo...nieważne:p, ostatnio rysujemy "Anti Dress'ów":]

Helixaw 26-10-2004 14:33

Siadam w ostatniej ławce i "fikam" :D na fingerboardzie.
Rysuję broń- toporki rox :D
Gram w pacmana na komórce
"Filtruję" z dziewczynami
Gram w kropki z kumplem, kumpelą
Myślę kiedy uzbieram kaskę na pacca

I to chyba tyle...

Matek 26-10-2004 14:39

Co robiłem:)

Oj wiele rzeczy się robiło. Najczęściej wkładało sie drucik w zamek i ułamywało go. Zanim doszli co się stało mijało 35min lekcji. 10 zostawało na mówienie jacy my jesteśmy źli.

Czasami wrzucało sie pająki do torebek nauczycielki... ale takie bycze:) Fajne reakcje były:)

Czasem podrywaliśmy praktykantki, raz nawet dostałem numer telefonu, ale wymiękłem (czyt. spanikowałem;)).

Raz kumpela udałą, że mdleje... ale tego nie polecam (przyjechała karetka i niemogli stwierdzić co jej jest, kol się przyznała i koniec świata... myślałem, że ją tam rozniosą:))

I wiele innych... Jak sobie przypomne inne to napisze;)

she_devil 26-10-2004 14:51

Rysuję scenki do tego co słyszę. Np. podczas lekcji muzyki kiedy facia puściła "Uczeń Czarnoksiężnika" zrobiłam komiks " Przygody serka Mazowieckiego i super Myszy".

Dr.Unknown 26-10-2004 15:40

Może zeskanuje "B.A Robaka", "afro", lub "Anti Dressa", ewentualnie "mr. Jesus"

Irux 26-10-2004 15:56

Chowam się do szawki, a jak nauczycieka otwiera to ......:) (domyślcie się)

Tiligus 26-10-2004 16:01

-leże na ławce i bawię się książką zeszytem...
-pytam się co sekunde kolege ile do dzwonka
-leżę....

Pytaliście Co robicie podczas nudnych lekcji.... ja nie nazywam nudna lekcją lekcji na której mam zajęcie:) czyt. finger board,rysowanie, robienie sobie jaj z nauczycielki,plotkowanie:>....

O! :P

joey 26-10-2004 16:40

gram w snake II, udaje że słucham a tak naprawde rysuje
, przysypiam, żucamy się z kolegami kawałkami gumki, myśle sobię kto by podpalił szkołę gdybym mu zapłacił(:evul: ), i wiele innych ciekawych żeczy....acha i jeszcze rozmawiam z moim kolegą o Tibii

Dan the Automator 26-10-2004 16:55

Pisze SMSy, wysyłam sygnały, puki mi się nie rozwalił fingerboard, to wykręcałem jakieś fajne kick'i ;-), rysuje pentagramy, nic nie znaczące formy, odwrócone krzyże~

By$iu 26-10-2004 17:00

Wszystko prócz nie sluchania co gada nauczyciel.

Rankor 26-10-2004 17:02

Hmm biore samoprzylepne karteczki i pisze na nich "kopnij mnie" i przyklejam dla kumpli na plecy.

Odgrywam na lekcji koncert za uzyciem dziwekow ustnych takij jak "czyk czyk itp.

Rozmawiam z kumplami o tym jaka nasza wycha ma zjechana twarz

Khan 26-10-2004 17:03

- rysuję katany
- gadam z kumplem o czym popadnie
- myślę o roznych osobistych problemach (w chacie nie mam czasu)
- rysyję katany
- czasem poslucham muzyki
- dzis np. gralem w MtG
- rysuję katany
- pisze losowe zdania katakaną
- rysuję miecze, spluwy i mechy
- rysyję katany
- wróżę sobie i kumplowi z kostki
- mowilem już, że rysuję katany?

Zyraf 26-10-2004 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khan
- mowilem już, że rysuję katany?

tez mi się coś zdaje że o tym zapomniałeś :P

Gonzo von Krenzel 26-10-2004 17:10

Przede wszystkim odpoczywam (głowa na biurko i odliczanie w telefonie na 40 minut).
Poza tym często (prawie zawsze na religii) gram w coś (telefon). No i oczywiście tworzę przeróżne formy artystyczne na mych zeszytach ;).

Zyraf 26-10-2004 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo von Krenzel
Poza tym często (prawie zawsze na religii) gram w coś (telefon).

No ja na religii mam fajnie bo ksiądz zawsze każe robic notatke z lekcji a z chłopakami (nami :P) gada o meczach które ostatnio były :P
A tak ogólnie to śpie na lekcjach no chyba że Biologia bo na tej lekcji nie moge spać bo chce zdać :P (trzymajcie kciuki żebym zdał bo mam 2 i 1 z bioli :P )

Mr LaMeR 26-10-2004 17:21

Jak każdy - rysuje coś na ławce lub w zeszycie, robie odpały na lekcji, spię, słucham nauczyciela...AAAAA JOKE !!! :p

blejz 26-10-2004 18:01

pentricks! ;D

Gokufan 26-10-2004 18:25

anie pomysleliscie czasem zeby w ostatniej lawce posluchac sobie muzy z discmana?? :P:P:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03.