![]() |
Test Polityczny
http://mojapolityka.pl/testpolityczny.php
U mnie Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Ordoliberalizm"
|
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Yoh @Edit: Zrobiłem jeszcze jeden test i oto wyniki: http://i10.photobucket.com/albums/a1...lad/kompas.jpg |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Obiektywizm (nurt libertarianizmu)
|
Cytuj:
@down A myslałem, że jesteśm y z tej samej beczki szkoda. :p |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Ciekawe :)(Na to liczyłem :)) @Edit: Później robiłem wszystko odwrotnie i wyszedł mi... Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Stalinizm (nurt komunizmu) |
Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Partie demoliberalne: Forum Liberalne Partie polityczne posiadające frakcje demoliberalne: Platforma Obywatelska RP |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
o lol |
Jaka bzdura xP
Mnie nigdzie nie przyporządkowało, ale za to mam te 3 słupki: tradycjonalizm: 14% wolność gospodarcza: 60% wolność obywatelska: -22% Ale ze mnie dyktator ;p No ale cóż, nikt nie lubi być podporządkowany konkretnym poglądom itp. Ja mam w każdej sprawie inne zdanie, raz liberalne, raz prawicowe, a raz jakieś... dyktatorskie ;p |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
Zbliżone doktryny polityczne: Ordoliberalizm, Konserwatyzm (nurt burke`owski). Partie chrześcijańsko-demokratyczne: Partia Centrum, Polskie Stronnictwo Ludowe, Polskie Stronnictwo Ludowe "Piast". Partie polityczne posiadające frakcje chrześcijańsko-demokratyczne: Platforma Obywatelska RP, Prawo i Sprawiedliwość. |
No to grubo.. |
Rozwiązałem to drugi raz, tylko zmieniłem kilka skrajnych odpowiedzi:
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm) Ale i tak uważam, że podporządkowanie się jest głupotą. |
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Ordoliberalizm.
|
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
|
:P I w sam raz. |
Cytuj:
Tak, chadecja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |