![]() |
Użytkownik roku 2007-prawybory ;)
Wiem, że takie "wybory" będą prawdopodobnie organizowane pod koniec roku, ale chciałbym, aby każdy teraz wypowiedział się kto jego zdaniem jest najlepszym użytkownikiem w tym roku, lub w ogóle.
Kategorie: 1.Najbardziej elitarny ;) 2.Największy n44b 3.Najbardziej pomocny 4.Największy spammer 5.Najlepszy admin/mod/suporter (czy jak im tam) :O |
Najwiekszy spammer - Ryba.
|
Największy n44b (wolałbym określenie paruwa, ale cóż :<) - Oxygane.
|
4-JA i to definitywnie i ryba pod tym wzgledem nie ma nic do gadania.
|
Jak się robi prawybory, to chociaż z prawdziwymi kategoriami, nie zmyślonymi, bo co to da, że uważam Oxysia za n44ba, skoro nie będę mógł tego powiedzieć w prawdziwych wyborach?
|
2. Najwiekszy n44ab - Oxygane. ;-DDD
|
Po co ta szopka? I tak wiadomo, że wygram we wszystkich kategoriach.
|
Ja proponuje, żeby każdy przyznawał głosy według oficjalnych kategorii ;)
*** @Up A nie bo jo ! |
Cytuj:
http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
2.Oxygane [za tamten temat...]
4.Lolny 1,3,-Ja ;] 5.[nowa kategoria]mini n44b-Ja ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
I tak nie jesteś fajny. 1.Najbardziej elitarny - ? 2.Największy n44b - Łasuch 3.Najbardziej pomocny - ? 4.Największy spammer - Słen / Rybuch 5.Najlepszy admin/mod/suporter (czy jak im tam) :O - ? |
Ewidentnie Pro Spammer - Rypka
|
Zgłaszam się na miejsce II oraz IV.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Oxyś, a kto by inny ;] 2. aktualnych nominacji brak, swoją drogą, nominować 3/4 forum to by była przesada ;] 3. Me? :> Cebix? 4. Me!!! <.< no i Rybcia w duecie z Korkiem 5. aktualnie brak konkretów |
Spamer? Rypka <plum> oczywiście. Wszędzie go pełno, jakby na to nie patrzeć.
|
Cicho bo ja tu jestem najbardziej emolytarny! Joł muthafucka! ; P
|
Punkt 2 i 4 nie powinien być brany pod uwagę, bo ci najgorsi, to przeważnie ci co napisali pare postów i ich nie pamiętamy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |