![]() |
Nowy tekst tibijski (chociaż melodia zapożyczona :D)
A więc droga tibjska brać!Oto pozwoliłem sobie pod melodie piosenki "Szarpany" autorstwa braci Golców ułożyć nowy tekst związany z tibią :)
oto refren: Exp!Sdków nie żałuj! Exp!Fastem, nie pomału! Exp!Choć nudna robota... Exp!Bo przyjdzie chołota! a oto zwrotki: (kolejność dowolna XD) Trza w manasy się uzbroić I uhami rany goić. Nigdy nie stawaj na redzie! Chyba,że myślisz o dedzie. Stań się expa przyjacielem, Byś mógł chwalić się levelem. Nawet gdy brakuje chęci, To po expa każdy pędzi. Nikt sdków nie żałuje I po expa każdy pruje. Demon, czy też troll się zrespił Ważne żebyś ciągle expił. Świeżo knightem wyjdziesz z rooka - Biegiem respa sobie szukaj. Wytnij w otręb wsio do czysta Nie masz broni?To wal z fista. Tu nie liczą się detale, Możesz kasy nie mieć wcale. Po co domek?Po co eq? Ty po prostu exp człowieku. Jak na exp minie ochota Idź do miasta sprzedaj loota. Gdy zregenerujesz siły - Dbaj by levele przybyły. Miej expienie w swej naturze Idź na anni z głową w górze. Kiedy team ze szczęścia krzyczy - Powiedz "Veni,Vidi,Vici" Mam nadzieje, że nie obrzucicie mnie za to pomidorami, ani bana nie dostane :) |
Dobre ;)
Fajne rymy :D |
Świetne, czekam na jakieś nagranie z tym tekstem xD Miło będzie posłuchać
|
haha, fajne! Widać, że ci się w domu nudziło :P, nagraj piosenke, i zrób teledysk ;D
|
Ekstra ta piosenka :D Chętnie posłucham jak będzie jakieś nagranie 8o
|
Z hiphopu robisz jakas glupia rymowanke o tibi -.- 0/10
Widac ze nie rozumiesz tej muzyki, wiec po co wogole poslugujesz sie slowami ktorych nie rozumiesz? To co robisz nazywa się Komercją, bo robisz to nie dla siebie tylko dla uznania i szumu. |
Wy na serio nie macie nic innego do roboty przy skillowaniu?
|
Cytuj:
To co napisal, napisał w oparciu o muzykę HipHopową (dla tych wolno myślących) |
Purysta
to ja tu czegoś nie rozumiem? czy ty szukasz dziury w całym? co tu jest do rozumienia? że ta piosenka zachęca do nie podpierania ścian tak jak moja przeróbka do expienia?:P a jak masz jakieś obiekcje to zapisz się na kółko zły dotyk boli przez całe życie i nie wyjeżdżaj z wyssana z palca krytyką :P(ta rzeczowa jak najbardziej wskazana chętnie coś poprawie tylko proszę o uwagi adekwatne do treści a nie coś w stylu "używasz słow ktorych znacznia nie znasz" LOL :P) a jak to jest w oparciu o muzykę hip hopową to jesteś z pierwszego tłoczenia (ty chyba nie znasz melodi piosenki źródłowej?)
|
Cytuj:
|
chymn maniakuw tibijskich _/
fajne xd |
Cytuj:
|
Jak starszyzna tego forum , powiem ze mi sie podoba :)
|
Cytuj:
Jak się okazuje, Avallach to kolejny hiphopowy kretyn. Cóż... A komercja... Cytuj:
@top: lepsze od wielu podobnych, ale i tak zerowe. |
Cytuj:
To jest hymn http://www.youtube.com/watch?v=59ZedMcYakQ |
Hehe, słowa całkiem fajne ;). Zobaczymy czy ktoś zrobi nagranie...^^
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic: fajnie napisane, ale szczerze mowiac to mogles napisac tekst o czyms powazniejszym niz tibia ... ;p |
Cytuj:
Cytuj:
@(Post Lasoocha) I kto tu nie rozumie słów, którymi się posługuje? He? :confused: Topic@ Echh... Moim zdaniem takie sobie :P. 3/10... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po co dawać zdjęcie takich kiblów?? Jak was to podnieca to sobie wstawiajcie ^^http://żal.interia.onet.pl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |