![]() |
UH czy MF? >Paladin<
Jak w temacie. Co jest najlepiej nosić ze sobą pallem:
1. Duzo UH, troche MF. 2. Duzo MF, troche UH. 3. Pół na pół. Wypowiedzcie się, co uważacie za lepsze (uzasadnijcie to!). |
wybierz 2 wariant lecz się exurą vita taniej wychodzi. UHów używaj tylko w ostateczności jak musisz szybko się uleczyć.
|
Jak uh właściwie palkiem nie używam, nawet jak mnie pk goni to sie "aaahhhaaam" i vite rzucam ;]
|
Duzo MF troche UH. Lecz sie exura vita, uh uzywaj w przypadku PK lub w bardzo goracej sytuacji
|
ja ~50 pallkiem nosiłem 2 bp uh, 3bp mf, life ring, na pohu mi to szło na jakies 100k+ expa, jeszcze zalezy jak ktos expi :D
bez boh tylko z t rigiem uhow to mi szlo max 5 a mf to zalezalo od neta :d czasami schodzil tylko 1 l ring a czasami 3 bp mf Ps to bylo jeszcze przed update co pallkom i knightom dodano "mocy" :D |
Cytuj:
|
No jeszcze zalezy pacc/facc, bohy time ring ; p Jak na faccu bez bohow i time ringa expil to nie ma sie co dziwic
Topic: MF |
Duuużo mf a mało uh. Taniej jest leczyć się mf + vita, a uh'ów używaj tylko w ostateczności lub jak chcesz uratować kumpla 8o.
|
2.<treść komentarza jest za krótka>
|
Jeż€ chyba tyle odpowiedzi mu starczy więc dlaczego bijecie posty??
topic:2 :D |
2. Duzo MF, troche UH.
Właściwie to 5 uhów bo po co więcej? Manasów dużo, na vitę. |
zawsze miej przy sobie kilka uh bo czasem możesz dostawać takie baty od potwora że manasować na exure vite nie starczy czasu ;) a uh to siup i full hp ;d
|
Cytuj:
|
Mana Fluids
Hmm... Pallek jako zbalansowana profesja co do uzywania magii i siły raczej powinien korzystać z MF, bowiem na uhach dużo mu kasy zejdzie ;/ A manafluid tani jak wooden shield ;p.... Nie no może trochę przesada.... ;p
|
:)
Uh'y zostaw knightom ;p Ty jedz z mf Tansze i dla pala bardziej przydatne :cup:
|
mfy rules bo jak na uha bedziesz czekal to cie na combo moga zabic albo bedziesz musial sie uhac nieekonomicznie uhy dobre dla wyzszych lvli a tak jak pk gonia to utamo vita i aaaaaaaaaaaaaaah!
|
Cytuj:
duzo mf i bag/bp (max) uhs.. B) |
Uhy to nie na palka jeżeli masz exure vite :) To najlepsze. Trochę many zrzera, ale dobrze skutkuje!
|
mf
duzo mf i troche uhow
|
Dużo dużoooo mf'ów i z bp uhow tak do 30 lvla. :O:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |