![]() |
Rookgaard dziś jak i wczoraj (youtube)...
Premiera! xD
Vial Studio powraca! Tym razem produkcją jest amatorski film kompilujący ważne wydarzenia jakie miały miejsce kiedykolwiek na Rookgaardzie. Czyli innymi słowy: taki tam badziew, ale chyba obejrzeć nie zaszkodzi. :P I komentnąć przy okazji... satysfakcja albo zwrot pieniędzy... http://www.youtube.com/watch?v=vUBaQGSlwmI Gdyby ktoś chciał mogę wrzucić w *****ze. |
taki sobie filmik;P
|
Mnie się podoba ;D
|
Co to za nuta?
|
Cytuj:
Filmik calkiem dobry. |
Tak sobie myślałem gdzie już te piosenkę słyszałem xD jak mnie nie pamięć nie myli to w Nowym Tomyślu na dysce ;D A filmik hmm.. bardziej jest o rooku teraźniejszym
|
Cytuj:
|
Fajny filmik :evul:
@down nie stracił bo napisał byłbym sobie dał |
Cytuj:
Let me think about it - Fedde le Grand ft. Ida Corr Chyba wlasnie straciles ptaszka ;< @topic nudny... :P mnie tam rookgaard nie pociaga |
Zajebista nuta, zajebisty film Gz wykonania, zycze dalszych sukcesow
edit: @up on juz dawno go stracil ;xxD edit2: spoznilem sie na autobus -,- |
Zajebisty filmik duże słowa uznania =)
Ale łazienka jest zamknęta roxo roxoox ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciesze się, że się podoba, bo porównując z różnymi lepszymi produkcjami na jutiubie mój film to taki mały bobek... ;] Każdy kto komentnął filma dostał pozytywną notkę!
Ogólnie to bardzo fajnie, ale temat chyba zbacza z kursu, bo przed chwilą czytałem o muzyce do filmu (le Grand blz), a teraz jakieś wątki o orientacjach seksualnych i nie wiem co o tym myśleć. :< Vial |
@up to jest forum tibia.pl tu nic nigdy nie ma związku z tematem...
Przywykniesz do tego =] Film spoko |
Witam. Filmik fajny. a ak znajde "passy" do konta na tubie do komenta wystawie.
|
Jesli chodzi o tresc to filmik wg mnie taki sobie, ale zato wykonanie bardzo mi sie podoba;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |