![]() |
74 LEV Exp na BK >Pytanie..<
Elo wczoraj dostalem knighta od kumpla i nie wiem co i jak i mam taki pytanie:baby:
Chcialem sie wybrac z kumplem na bk on ma 55lev pall skile 82 a ja 74 lev i skill 81/79 eq: dsm,k legs, heroic axe, roay helmet, demona Wiec ile powinienem wziac uhow na 2h expinia i czy sie zwruci?? za te uhy i mf? moze proponujecie jakiegos innego potworka zeby byl spox lot i bez duzego waste? Prosze o pomoc;) Ej on nie jest z allegro naprawde :P A za pisownie sry xD |
Wiec ja bym poszedl na demony albo orshabale.... a jesli chcecie dobrego lota to radze na slimy albo fe
|
Cytuj:
a widac że chara kupiles (zreszta dostawanie chara tez jest nielegalne w swietle zasad tibijskich) jak ci kumpel chara opchnol to niech ci dolaczy instrukcje |
Cytuj:
Idz na żułwie lub małpy ;) |
Ja tam bym poszedł na Hydry (jesli masz pacc) jak nie no to na chyba OF bym wolał :]
|
coś mi tu śmierdzi allegro ale moge mieć katar :p:p od poprzedniego ownera popros o info.:]
a jak nie to idz na deep fibula d, dl aaaaaa... i o uhach nie zapomnij :D |
Cytuj:
@top: kumpla zapytaj, rotfl. |
Cytuj:
|
Odpowiedzcie mu poprostu :) . BK jest troche silniejszy od gsa (mimo ze z nim niewalczylem :D , filmy ogladalem B)). Wszystko zalezy od twojego szczescia(loot) Zabic, zabijesz, ale ze na gsach mialbys waste to tu bedziesz miec jescze wieksze ;p
|
Thx za odp :)
wkoncu ktos normalny :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmm... możesz iść na raty pod Thais ale co do loota to nie wiem czy się zwróci. Weź 10 bp uh , 3 bp gfb , 2 bp hmm , 5 bp mf i 2 bp explo i ekipe co najmniej 3 osoby 50 lvl + i najlepiej jakiegoś sorca albo druta do suumonowania Monka
Pozdro PS: Za ile kupiłeś chara? |
Do allegro powinni dodawac poradniki o tibi.
@Topic Jak juz kots pisal, hydry, chyba najbardziej oplacalne. |
Po to zadał wam pytanie żebyście odpowiadali , a nie że wy się kłótnię cały czas zaczynacie
Może się zwrócic zależy od szczęścia ale na hydrach lepszy zarobek :) POZDRO |
Cytuj:
Nie ma co porównywać gs-ów do bk, bo po pierwsze, bk dużo silniejszy tak w ataku jak i w obronie. Po drugie, z bk leci o niebo lepszy loot niż z gs. Jeśli ma się szczęście to z każdego/co drugiego bk jest jakiś cenniejszy drop. Funkjonuje nawet powiedzenie mówiące o tym, że nie ma bk hunta bez lootnięcia warrior helmeta ... W 90% przypadków, doskonale opisuje ono huncenie bk ; - ) A co do ludzi, którzy krytykują i wyzywają od 'dzieci allegro' - nie możecie wiedzieć czy kupił tego chara czy nie, co nie zmienia faktu, że nawet jeśli jest to prezent od przyjaciela, jest to nielegalne i nie powinno się do tego przyznawać, a już napewno nie na forum tibia.pl. Edited - Jeszcze jedno, teraz dokładnie przeczytałem tytuł tematu ... Bk nie nazwał bym expem, a raczej huntem, bo resp jest zazwyczaj tragiczny. Over and Out. Pozdrawiam /Yours Bykunn |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |