Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   74 LEV Exp na BK >Pytanie..< (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152394)

Vold_Gall 29-10-2007 00:04

74 LEV Exp na BK >Pytanie..<

Elo wczoraj dostalem knighta od kumpla i nie wiem co i jak i mam taki pytanie:baby:

Chcialem sie wybrac z kumplem na bk on ma 55lev pall skile 82 a ja 74 lev i skill 81/79 eq: dsm,k legs, heroic axe, roay helmet, demona
Wiec ile powinienem wziac uhow na 2h expinia i czy sie zwruci?? za te uhy i mf? moze proponujecie jakiegos innego potworka zeby byl spox lot i bez duzego waste?

Prosze o pomoc;)

Ej on nie jest z allegro naprawde :P

A za pisownie sry xD

Barbatos 29-10-2007 00:41

Wiec ja bym poszedl na demony albo orshabale.... a jesli chcecie dobrego lota to radze na slimy albo fe

Avallach 29-10-2007 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vold_Gall (Post 1717820)
2h expinia i czy sie zwruci??

za samą pisownie powinienes dostać Bana -.-

a widac że chara kupiles (zreszta dostawanie chara tez jest nielegalne w swietle zasad tibijskich) jak ci kumpel chara opchnol to niech ci dolaczy instrukcje

Tvkg 29-10-2007 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbatos (Post 1717881)
Wiec ja bym poszedl na demony albo orshabale.... a jesli chcecie dobrego lota to radze na slimy albo fe

hahaha....a ja pójde solo na morgarotha lub ferumbrasa....

Idz na żułwie lub małpy ;)

Dreamerrr 29-10-2007 10:11

Ja tam bym poszedł na Hydry (jesli masz pacc) jak nie no to na chyba OF bym wolał :]

buy2ham 29-10-2007 15:22

coś mi tu śmierdzi allegro ale moge mieć katar :p:p od poprzedniego ownera popros o info.:]

a jak nie to idz na deep fibula d, dl
aaaaaa... i o uhach nie zapomnij :D

Lasooch 29-10-2007 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avallach (Post 1718006)
za samą pisownie powinienes dostać Bana -.-

a widac że chara kupiles (zreszta dostawanie chara tez jest nielegalne w swietle zasad tibijskich) jak ci kumpel chara opchnol to niech ci dolaczy instrukcje

W takim razie tY też powinieneś dostać bana za pisownię ;<<<

@top: kumpla zapytaj, rotfl.

TaJemniczy 30-10-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vold_Gall (Post 1717820)
Elo wczoraj dostalem knighta od kumpla i nie wiem co i jak i mam taki pytanie:baby:

Chcialem sie wybrac z kumplem na bk on ma 55lev pall skile 82 a ja 74 lev i skill 81/79 eq: dsm,k legs, heroic axe, roay helmet, demona
Wiec ile powinienem wziac uhow na 2h expinia i czy sie zwruci?? za te uhy i mf? moze proponujecie jakiegos innego potworka zeby byl spox lot i bez duzego waste?

Prosze o pomoc;)

Ej on nie jest z allegro naprawde :P

A za pisownie sry xD

Proszę Cię Boże w takich chwilach o łaskę zrozumienia, dla takich jak on:confused:

Shor'tugal 30-10-2007 19:57

Odpowiedzcie mu poprostu :) . BK jest troche silniejszy od gsa (mimo ze z nim niewalczylem :D , filmy ogladalem B)). Wszystko zalezy od twojego szczescia(loot) Zabic, zabijesz, ale ze na gsach mialbys waste to tu bedziesz miec jescze wieksze ;p

Vold_Gall 30-10-2007 20:17

Thx za odp :)
wkoncu ktos normalny :)

Frapper 01-11-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaJemniczy (Post 1719619)
Proszę Cię Boże w takich chwilach o łaskę zrozumienia, dla takich jak on:confused:

Sorry, nie dziś.

Avallach 01-11-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1718217)
W takim razie tY też powinieneś dostać bana za pisownię ;<<<

@top: kumpla zapytaj, rotfl.

1 literowka -.- Jakbym robil bledy notorycznie to moglbys sie popisac, ale sie osmieszasz.

juran_se_spychowa 01-11-2007 20:52

hmm... możesz iść na raty pod Thais ale co do loota to nie wiem czy się zwróci. Weź 10 bp uh , 3 bp gfb , 2 bp hmm , 5 bp mf i 2 bp explo i ekipe co najmniej 3 osoby 50 lvl + i najlepiej jakiegoś sorca albo druta do suumonowania Monka

Pozdro

PS: Za ile kupiłeś chara?

Skrzat 01-11-2007 20:59

Do allegro powinni dodawac poradniki o tibi.

@Topic

Jak juz kots pisal, hydry, chyba najbardziej oplacalne.

Jarasek9595 07-11-2007 20:21

Po to zadał wam pytanie żebyście odpowiadali , a nie że wy się kłótnię cały czas zaczynacie

Może się zwrócic zależy od szczęścia ale na hydrach lepszy zarobek :) POZDRO

Bykunn 07-11-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vold_Gall (Post 1720134)
Thx za odp :)
wkoncu ktos normalny :)

Może i wreszcie odpisał Ci ktoś 'normalny', jak to określiłeś, ale za to niekompetentny lub poprostu nie znający tibii dostatecznie dobrze.
Nie ma co porównywać gs-ów do bk, bo po pierwsze, bk dużo silniejszy tak w ataku jak i w obronie. Po drugie, z bk leci o niebo lepszy loot niż z gs. Jeśli ma się szczęście to z każdego/co drugiego bk jest jakiś cenniejszy drop. Funkjonuje nawet powiedzenie mówiące o tym, że nie ma bk hunta bez lootnięcia warrior helmeta ... W 90% przypadków, doskonale opisuje ono huncenie bk ; - )
A co do ludzi, którzy krytykują i wyzywają od 'dzieci allegro' - nie możecie wiedzieć czy kupił tego chara czy nie, co nie zmienia faktu, że nawet jeśli jest to prezent od przyjaciela, jest to nielegalne i nie powinno się do tego przyznawać, a już napewno nie na forum tibia.pl.

Edited - Jeszcze jedno, teraz dokładnie przeczytałem tytuł tematu ... Bk nie nazwał bym expem, a raczej huntem, bo resp jest zazwyczaj tragiczny.

Over and Out.
Pozdrawiam

/Yours Bykunn

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23.