![]() |
Skillowanie Knightem-Opłacalne??
Witam
Mam następujące pytanie : Czy po updacie 8.0 skillowanie knightem jest opłacalne?? Proszę bardziej doświadczonych graczy o odpowiedź. Z góry dziękuję. . . PzDr |
No 70/70 to takie przyzwoite bo im wyższy lvl tym wiekszy problem ze skilowaniem masz.
|
hail
powiem wam cos
kazdy skiluje jak chce jednie skiluje np:na 15lvl skile do 50+/50+ (jak ja) a inni wola expic widzialem knighta 45 lvl skile 63/59 normalnie zal dupe sciska no chyba ze tak jemu sie podoba ale ja tam wole skilowac skile i mlvl |
Wiadomo ze im wyzej tym lepiej, tyle ze teraz im wyzej tym trudniej, wiec samemu trzeba wyczuc kiedy przystopowac.
Inna sprawa ze przyjemnie sie oglada jaka miazge robia ludzie z 95+ skilla ;p |
Kiedys sie skillowalo zeby efektywnie expic, teraz wiekszy skill nie znaczy wcale duzo szybszego expa (przynajmniej na wiekoszosci miejscowek). Wg mnie duzo wazniejsza jest predkosc chodzenia, ilosc hp, oraz bron.
|
Im wyższe skille tym lepiej i nie ma co się spierać, że się nie opłaca mieć 75/75 na 15lvl (to tylko przykład) ...
|
Skillowanie
Skillowanie się opłaca mam Knighta na 15 lvlu skille 64/64 mlvl 3 i siedze na slimach :D
|
Mam 33knighta i mam zamiar dobić skille 70/70, później iść poexpić, i mniej więcej na 40 skillować do 75/75
Wydaje mi sie to wmiare opłacalne. |
Jak lubisz skillować to jest to opłacalne, bo gra się dla przyjemności:p Jak nie lubisz, to nie skilluj...
Ja obecnie skilluje, chociaż mam 98/97, zamierzam wbić 100+ skilla :] |
Miałem wiele rycerzy i uważam, że skille nie są aż takie ważne. Miałem 61 EK ze skillami 73/65 i expiło mi się dobrze i szybko. Teraz mam 38 Ek ze skillami 65/65 i też mi się fajnie expi.
Skillujemy jak nam się podoba. Moim zdaniem skille, które nie są wstydem na 100+ lvl'u i nie przeszkadzają w expie to skille 80/80, także do 100 lvl jeśli masz 80+ to naprawdę wystarcza. |
Wedlug mnie im lepszy skill tym lepsza gra ;p np. jak masz 50ek ze skillami po 70 gra sie fajnie, ale nie tak fajnie, żeby mówić, że jest dobrze ;) Według mnie skillowanie mozna zaprzestac na skillach 85~
|
Mam 89/88 i zamierzam zrobić ~95+ ;p
Moim zdaniem się opłaca. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |