![]() |
Kopia rokowego questa
Może już wiele osób o nim wie, albo nie szukałem dobrze w dziale "questy" ale chyba odkrylem kopie rat quest.
Czyli: Spaider quest. Idziemy do farmera s thais (ronald MC'donald czy jak mu tam). Przynosimy mu ciało paj±ka i mówimy Gracz: spider Gracz: Yes I otrzymujemy 2 gp Przepraszam, jesli byl juz gdziesz opisany... |
Kurde nie wiedzialem a jest jakas barmka lev?? bo mam 75 i nie wiem czy juz dam rade go zrobicxD
|
Chyba nie był nigdzie opisany, ale nie ma też zbyt dużego znaczenia ;).
|
o.O Nie słyszałem o tym nigdy xD.
|
haha będę bogaty!! <poszedł zbierać spidery> :P
|
QS!!! :P <joke>
Hehe... Jest kilka jeszcze cial ktore mozna sprzedac ale o spiderze nie wiedzialem xD |
Ciekawe... Czyżbym odkrył złotodajny quest, który doprowadzi do fortuny Wieeeeeeeeeelu graczy?
MÓJ 1-szy ODKRYTY QUEST!!! :D:D:D |
Nah Nah -.-
Nasmiewacie sie zamiast pogadac z Donaldem. Paj±ki atakuj± jego pole oraz zabijaj± jego swinie, więc postanowił płacić za ciało każdego z tych "Hultajów" Czy pomożesz Donaldowi?? to twoja sprawa. Paj±ki ktore atakuja jego farmę mieszcza sie w kanałach pod szop± ;] |
Cytuj:
<znakiiiiiiiiii> |
piekne podejscie Avallach...
Ale kogo obchodzi MC'donald? To tylko farmer... On ci nie sprzeda magic plate armor... |
Wowo, niezłe, szukam ekipy na tego kłesta only +80 lvl
[/IRONIA] |
@2up and Avallach
Mc'Ronad @reszta No co, miło że znalazł Quest'a. A następnym razem znajdzie quest na Excalibuga, to się będzie ¶miał... |
Hmm, zdaje mi się że jest też podobny quest w zamku w thais. Jeden z NPC skupuje bodajże szczury.... ale nie jestem pewien.
|
...ciagle drwiny...
A ktos z was odkryl jakiegos questa??? |
@autor nie obraz sie co teraz napisze
ja tez znalazlem quest w carlin idziecie do banku mosicie miec przynajmniej 10 gp idziecie do banku i mowicie hi deposit all yes a pozniej withdraw 2 yes i macie super hiper oneoneone quest @top no no nieslyszalem o tym xD |
tak...
Ciekawy quest. I się nie obraziłem :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |