![]() |
temat typu "tibia.org.pl to oszuści" kolejny dowód...
Mam nadzieję, że ktoś z serwisu tibia.org.pl przeczyta kilka powstających ostatnio tematów wyrabiających "szarą" opinie na temat ich serwisu. W myśl 'dewizy' 'nie nasz serwis lecz teraz już tylko wasz i oby nikogo innego więcej'.
Okej koniec wstępu przechodzimy do rzeczy. Był już podobny temat dotyczący robaczków w plikach tibi gg na wspomnianej stronie. Autor zapewniał czystość pliku, tak jak teraz próbuje zapewniać o 'czystości' ich nowego pomysłu. Oto jaki news niedawno tam się pojawił: "Witajcie! Od kilku dni za pośrednictwem serwisu tibia.org.pl można wykupić PACC (Prenium Account). Transakcja jest bezpieczna i niezbyt droga (płacimy złotówkami). Dodatkowe informacje: http://pacc.tibia.org.pl" Nie radzę oczywiście wchodzić w link(mi nie działa i tak:p ) Zapewne większość jest pewna, że to jest 'czyste'. Byćmoże na tej stronie płaci się tlyko kartą kredytową i czekają tylko na jakąś większą kasę? Tego nie wiem i się chyba nie przekonam... Osobiście nie wierzę żeby to było 'czyste'. Piszę ten temat żeby ostrzec o tym, że to jest niepewne, niepewne oczywiście tlyko moim zdaniem, ale przecież był już temat o tym, że umieszczali w tibi GG robaczki zresztą już to pisałem... Postanowiłem napisać u nich w komentarzach, napisałem tak: Jeżeli skasujecie tego posta, znaczy, że jesteście oszystami w 100% i bez "wybacz mi proszę" wasz serwis niew utrzyma się w czołówce polskich stron o tibi. Moim "skromnym" zdaniem to kolejny chwyt typu "darmowe tylko podaj mi kody plxx!!111". Nie ze mną te numery. Już raz czytałem o tym, że umieszczacie własne robaczki i trojany w tibi gg, a potem piszecie, że czyste jak łza. W moich oczach spadliście do zera, nie wiem jak w oczach innych. Nie wszedłem na podany link. Nie z powodu "boję się napewno jakiś plik", po prostu link nie działa. Ostatecznie gdybym miał o was dobre zdanie(czyt. nie usłuszał o tej tibi gg) to gdybyście brali koło 100zł. byłbym w stanie uwierzyć. Czemu? Bo jakbyście pomyśleli to pacca nie można u Cip Softu zamówić złotówkami, musielibyście sami wysłać do Cipów kasę. Iść do kantoru lub banku itd. itd.... Jeżeli nie jesteście oszustami to liczycie na nie wiedzę ludzi którzy chcą sobie go sprawić, mianowicie nie wiedzą jak więc wybierają ten cholerny link, czy nie lepiej byłoby napisać w końcu jakiś porządny FaQ jak kupić pacca? Rozumiem, że lepiej zarobić na nie wiedzy innych... Z wami już skończyłem. Zdravim Z góry srry dla Mr.Rabbita za to że napisałem "Zdravim" jakoś mnie dziwnie poniosło:( :( . Zastanówcie się proszę czy warto... |
Mylisz się ;-) Ad.PAcc - Arch ma od niedawna kartę którą może płacić. Jak kazdy wie jest to najszybsza droga uzyskania PACCa, a nie każdy może sobie na kartę pozwolić. Pozatym pomysł nie jest to nowy, w brazyli jest cała strona która sie tym zajmuje - boacompre.com czy jakoś tak.
O cheatach sie nie będe wypowiadał bo ich nie popieram. Każdy cheat to ryzyko, nawet jak od "wujka Reebowa" ;-) Ogólnie rzecz biorąc - ośmieszyłeś się. Głównie za sprawą karty. radziłbym poczytać tamten temat co Arch umieścił, zanim wysunieszs takie absurdalne wnioski. |
Srry pomyliłem się strasznie więc close topic plz.
PS. Link ze strony mi nie działa i to już od 3 dni :/ :/ czyżby za dużo ludu tam siedziało;) |
mi strona dziala i wszystkim innym tez, wiec nie wiem co u Ciebie jest nie tak...
jak juz napisalem Ci na forum na tibia.org i jak wspomnial Dobo - Arch jest posrednikiem w kupnie Pacca, co jest udogodnieniem dla duzej ilosci graczy, szczegolnie tych nie wiedzacych "co i jak"... specjalnie umieszczane robaczki w tibia gg? stereotypy nie wiadomego pochodzenia, najprawdopodobniej wytwor wyobrazni tych co chca dowartosciowac sie w miejscu, gdzie mozna to zrobic najszybciej, najlatwiej i najskuteczniej... pozdrawiam... |
No wiem szkoda, że mi też nie działa:( A są może jeszcze jakieś inne linki które mogły by mnie na stronkę wprowadzić?:p Jesze raz... srry, noi ja chcę tego pacca tak kupić!! i jak już mówiłem close topic plz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |