![]() |
Jak zwiekszyc jakosc filmu?
Standardowo nagrywam filmik frapsem potem obrabiam w WMM wrzucam na youtube i jakosc to zal ...
Jak moge zwiekszyc jakosc? |
Nie oczekuj filmu jak w kinie :confused: ... Youtube ma to do siebie że rozdzielczością filmów nie może sie pochwalić :D . Na to nic nie poradzisz ... Zobacz sobie pierwszy lepszy filmik i rozdzielczość jest okropna B)
Ukryty tekst:
Mam nadzieje że pomogłem ^^ |
Ale widze filmiki z tibii sa normalnej jakosci ;/
Nie pomogles :] |
jeste w naszej szkole najlepszy z infornatyki oprucz nauczycielki ale mniejsza o to
musiał bys zmienic format na avi to jeden z naljepszy ale wtegy film moze byc bardzo któtki okolo 1min ale zato jakosc jest super ;) jest jeszcze wiele sposobów ale nie chce mi sie pisac... np. jak kompresowales to juz jest mala jakosc zalezy w jakim formacie zapisuje {majlepiej w avi, mod (jest jeszcze pare ale zapomnialo ni sie tych najleprzych )} ale to naprawde dużo czasu zajmie inne przerabianie zmiana na avi to najlepszy spbów jak mi sie przybomni jeszcze jakis to napisze ... (to be contiude) xD;)
|
@up
"ic do zkouy" |
2 część
wmm zapisuje filmu w formacie (mpeg1 lub mpeg2 <nie pamiętam dobrze>) a to oznacza zmniejszenie jakości flimu najlepiej by bylo gdzybys miał inny program i na innym obrabia ja obrabiem na jakims platnym programie 80 euro kosztuje ale mam go od kamery i jest duzo wieksza jakość niz wmm B) chociaz wmm jest dobrym programem to troche go nie polecam ;P (MOZE BEDZIE JESZCZE JEDNA CZESc) TO BE CONTIUDE :]
|
"jeste w naszej szkole najlepszy z infornatyki oprucz nauczycielki ale mniejsza o to"
Ech, szkoda że z polskiego już taki dobry nie jesteś :/ Topic@ Srry za offtopic... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |