![]() |
Wywiad z Kafumem [51 EK] z Danubii
Postanowiłem zrobić wywiad z jedną z najciekawszych osób, która nie ma wysokiego lvl'a, a ma wielkie szanowanie na serverze Danubia.
Ja - Jak masz na imię, ile lat i czym się zajmujesz? Kafum - Mam na imię Mateusz, mam 17 lat, obecnie uczęszczam do Technikum, gram w piłkę nożną i gram w gry MMORPG Ja - Czy Kafum to twoja pierwsza postać? Kafum - Nie. Wcześniej grałem na serverze Calmera, miałem tam 61 EK, a pierwszą moją postacią był Rapley czy jakoś tak na serverze Elysia. Ja - Co skłoniło Cię do gry w Tibię i jak długo już grasz? Kafum - Kumple, jeden z nich powiedział mi, że jest taka gra i jeśli chce to mogę z nim grać i tak jakoś wyszło, że gram już od roku 2004 czyli 4 lata prawie Ja - Jak to się stało, że znalazłeś się na Danubii i skąd takie duże poszanowanie? Kafum - moi kumple z rl'a zaczęli tutaj grac, więc gram z nimi. Co do poszanowania, nie uważam, żebym był jakimś genialnym graczem, jeśli wejdziesz na Tibia.com zobaczysz, że też ginę jak każdy. Poszanowanie wynika może z tego faktu, że nie lubię gdy ktoś mi narzuca warunki, a tak było w przypadku paru osób z tego servera, którym się postawiłem, choć mam od nich o 100+ mniejszy poziom. Ja - Wracając do twojej ostatniej śmierci. Padłeś od 16 Maga jak to się stało? Kafum - trenowałem na ghostland, przybiegły 4 osoby i zaczęli mnie bić, jako, że z GL można wyjść tylko w jednym miejscu chciałem tamtędy ucieć, ale niestety rzucili oni firebomb na dziurę i nie mogłem ucieć. Przy treningu miałem tylko 1 bp uh przy sobie i nie dałem rady, niestety. Ja - Straciłeś 2 poziomy, pewnie troszkę skilli, a coś z eq? Kafum - Szczerze mówiąc mało mnie przejął poziom, z eq straciłem golden armora, crusadera i meduske, ale nie to mnie martwi. Straciłem niestety 2 skille, których nie chce mi się nadrabiać. Ja - Jakie jest twoje zdanie na temat wojny, która się toczy pomiędzy Nazgulem i Baad Boyss? Kafum - miałem swój mały epizod w tej wojnie, ale teraz postanowiłem się odłączyć od tego Ja - Czy masz zamiar znów powrócić na Danubię? Doszły mnie słuchy, że rezygnujesz z gry? Czy to z powodu śmierci? Kafum - mam zamiar powrócić, ale nie teraz. Mam duże laggi i nie mam PACC co bardzo mi przeszkadza. Śmierć nie działa na mnie negatywnie, wręcz przeciwnie popycha ona mnie do tego, żeby być lepszym, żeby następnym razem móc wyjść z opresji. Ja - Co powiedz na szybkie pytania? Kafum - Zaczynajmy :) Ja - Mateusz Dragon Wielki? Kafum - Rozpłakany dzieciak Ja - Sorcerer? Kafum - zabójcza maszyna Ja - Palladyn? Kafum - Bardzo dobra profesja Ja - Rycerz? Kafum - Blocker Ja - Najlepszy potwór do expienia? Kafum - Froty i Dle Ja - Druid? Kafum - UH- Maker Ja - Twój idol? Kafum - Nie mam idola, ale uważam, że Seromontis to najlepszy gracz jak narazie Ja - Dziękuje za wywiad. Papa Kafum - Dzięki, papa __________________________________________________ ______ I co powiecie? Ciekawa osoba, prawda? |
a czym nas mial zaintrygowac ten wywiad?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli chcesz już wiedzieć, to brałem udział w trapowaniu i zabijaniu Tribee 121 RP. |
o po prostu wzruszyl mnie ten wywiad
1. Kto to w ogole jest? 2. Co on takiego "niby" zrobil zeby bylo trzeba go prosic o wywiad? 3. Czlowiek pomagal w trapowaniu 121 Rp , Gratz gdzie ssy i zdjecia z rodzina? 4. Nie robcie wiecej takich wywiadow :D |
rownie dobrze mogli uzyc pota do blocka ...
|
Cytuj:
NON-PvP. Nie komentuj. Idź sobie poexpij gdzie tam chcesz i nie wracaj. Bo pewnie grałeś kiedyś na PvP i padłeś na 10 lvl, straciłeś snakbite rod i się załamałeś. Nara Ps. Taki dowód na ten trap i zdjęcie z gildią. Tu przygotowania. http://i209.photobucket.com/albums/b...row/UO0051.jpg A tu już po akcji. http://i209.photobucket.com/albums/b...row/UO0049.jpg Ktoś nie wieży, że trapowałem, jego sprawa, tylko z PK biegać koło h lvli, trochę to do myślenia daje. |
moj kolega 12 druid ,tez blokowal ludzi na wojnie ,zaraz zrobie z nim wywiad
btw. ten wywiad to on pewnie sam ze soba przeprowdzil ,bo mysli ,ze jest znany na servie i wszyscy go respektuja |
Cytuj:
jestes taki respektowany ?? jak chcesz moge ci pokazac jak cie tam respektuja chodziaz tam niegram ... |
Cytuj:
Jest się czym chwalić... |
@BAxCrow/Kafum-skoncz pan, wstydu oszczedz
Cytuj:
|
Cytuj:
skończ -.- pograj troche na danubi to bedziesz wiedział o co chodzi wieśniaku j e b a n y ... |
kolejne konto zalozyles :D??
|
hahaa przecież Kafum czy jak on tam ma to legenda, miał swój epizod w wojnie - przechodził obok trapa aeuhuaeha. Pewnie dziecko zrobił wywiad sam ze sobą i robi z siebie herosa na 50 lvlu, ciekawe kto czuje do niego respekt, pewnie ten 16 sorc co go ubił haeha. Taki heros jesteś a defów nie nosisz?
|
Cytuj:
A żeby znać mnie to trzeba na danubii pograć... A tak właściwie czym się różni wywiad ze mną, a wywiad z np. MDW? Bo co? Bo on wbil 300+ lvl na NON-PvP... GZ DLA NIEGO! Na PvP nawet by 100 nie wbił. Wywiady, które szanuje to te, których osoba odpowiadająca gra na światach PvP. |
boze ,czlowieku wes nie rob z siebie wiekszego nooba
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
pozdorw ziomkow z karlin |
Cytuj:
|
Człowieku, ogarnij się.. cóż za przypadek, ktoś zrobił o Tobie wywiad i zaraz się sam w nim wypowiadasz, do tego bronisz tego kogoś (siebie)
jak własną matkę. Nie wbiłby 100? Ty wbiłeś? S OOORI!! No co żeś uczynił LOORDZIE?! Rzuciłeś f-bombe w trapie? Walnałeś hmma? WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW, nowy battle comander... cya newbie ps. nie pogrążaj się |
najlepszym wyborem dla pana ktory przeprowadzil sam ,ze soba wywiad jest usuniecie tego wywiadu ,zanim wiecej osob zobaczy ten temat
|
Przeglądając forum przypadkiem natrafiłem na ten topic, który nadaje się do śmiechu warte..
Cytuj:
_____________ Co do twojego udziału w wojnie... O twojej wolności na serverze Danubia skontaktuj się ze mną lub innym vice-leaderem DR lub BB. (zobaczymy jakie masz poszanowanie :) ) Powodzenia ;). Teraram. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |