![]() |
Ferumbras na Nebuli
18:56 The seals on Ferumbras' old citadel are glowing. Prepare for HIS return, mortals.
Zabiją?xd @down Na Hibernie (pvp) jakoś ubili, ale mieli blokera 300+ ;P Poza tym: 19:00 Szalony Magus [99]: 17:57 Castor Greey [153]: wlasnie niwiem czy bedziemy bic 19:00 Szalony Magus [99]: 17:57 Castor Greey [153]: nie mam tak duzego knighta |
Nie zabija ponieważ
-jest to pvp (ue odpada mimo ze jest slabe) -za slaba sila profesji magicznych (sd) :D |
Nie zabiją, kaziu i silver nie dadzą rady bloknąc.
Ale myślę, że spróbują... edit: a jednak nie spróbują :D |
Nie zabiją.
Ale od razu po pokazaniu sie komunikatu śmiesznie wyglądało trade xD Ahahahaha |
zlurujcie go do thais to go ujebie :D
|
Na takim servie jak nebula naprawde bardzo ciezko byloby go zabic, zwlaszcza ze nie ma 200+ EKów oraz duzej liczby sorców po stronie vu.
|
Jakby chcieli to i by zabili, ale kaziu to lamaga i pewnie nie chcialby pasc kolejny raz.
Ma rsa wiec lepiej byloby mu blockowac z ssa i m ringami... jakby nie patrzec sorców moze i malo maja, ale sd + assasin stary od palkow dobrze by combowaly. Na koniec dodam, ze dziewczyny z VU przestraszyly sie napisu, zabili juz [MONSTER]Morgaroth[/MONSTER]a swoim skladem, ale [MONSTER]Ferumbras[/MONSTER]a nie hahaha. |
Cytuj:
_______________________________________________ "Mądry wódz uderza tam gdzie nikt się nie spodziewa." |
@Ponczek
Morgorothem a Ferumbrasem jest wielka roznica... Pragne Ci uswiadomic ze Ferumbrasa dotychczas zabito na 3 serverach o ile sie nie myle byly to Atica (bloker Sashra 180EK~ + duzo sorcow jako shoterow) Harmonia (achon elaw 200ek~ + ekipa + Server NPvp) i Hiberna (Seromontis 260Ek+)... A poza tym wszystkie 3 razy byly przed Update wiec chyba nie mamy o czym mowic... Po update Ferubras byl na Titanii gdzie padl miedzy innymi Garimo 220+ Ek.. Cos jeszcze? TRZEBA MYSLEC RACJONALNIE :P |
Cytuj:
bo paczek gra w tibie na pS2 i na padzie na*******a rozne kombosy wiec nie smiac sie z niego :p ahahhaah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. a bede sie smial z kogo tylko zechce >> koniec tematu |
Cytuj:
No racja, ja z tobą nic nie mam wspólnego, ale czasem popatrz na dopiski gildiowe twoich kolegów. |
@wonbis
ok to jak powiem do kogokolwiek ze np. twoja rodzina to psy, to masz sie nie udzielac, bo to nei bylo kierowane do ciebie?! A smiac rzeczywiscie mozesz sie z kogo chcesz, tylko ze to swiadczy o tobie. @botter Nie nazywaj mnie tumanem, jeszcze nie mamy tak duzo wspolnego. Poza tym z tego co wiem to xaem nie gra w tibie, wiec jak ma sie z niego smiac - dzwoni do hespiosa codziennie? |
[quote=TheDwarf;1724981]@wonbis
ok to jak powiem do kogokolwiek ze np. twoja rodzina to psy, to masz sie nie udzielac, bo to nei bylo kierowane do ciebie?! A smiac rzeczywiscie mozesz sie z kogo chcesz, tylko ze to swiadczy o tobie. hidek co ty taki obronca ustraszonych ?? placa ci za to czy jak :p:D:D:D |
[quote=wonbis;1725176]
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |