![]() |
Szał Halloween Hare
Ponownie nastąpił mroczny okres, po raz kolejny ta złośliwa kreatura, [MONSTER]Halloween Hare[/MONSTER] jest na wolności.
Złośliwy zając uwielbia skradać się do niczego niespodziewającej się osób i przemieniać niewinnych podróżników za pomocą swojej tajemniczej magii! Tego roku jest gorszy niż kiedykolwiek - dochodzą nas raporty, że niektórzy są zamieniani w monstrualne bestie! Ty, który opuszczasz bezpieczne strony swojego domowego miasta i podróżujesz w głąb dziczy, strzeż się byś nie został przemieniony w stwora ciemności. Straszliwego Halloween życzy CipSoft i zespół Tibia.pl Zapraszamy także do fotorelacji z Halloweenowego eventu na stronach gazetki Hunted.pl Dzisiaj kończy się również konkurs sms. |
ale się boje!
Dzisiaj to coś zamieniło mnie w [MONSTER]phantasm[/MONSTER]!:D @EDIT First :) @EDIT2 Boje się wyjść z miasta! :( |
mnie w Spectre, kolejne miłe urozmaicenie gry ;)
|
Mnie zamienił w [MONSTER]Vampire[/MONSTER] :D.
|
gdzie jest candy mountain ? ;/
@edit: jak narazie zmienilo mnie w vampira, spectre, mumie i dynie :D |
ja zostalem dark torterem czy jak to sie pisze ;)
|
Na Rookgardzie to ten królik już moje dwa chary w Dark Torturera zamienił. A na Mainie to nie sposób się do niego dostać...
Mogli dać więcej potworów z PoI, np. Hand of Cursed Fate czy Diabolic Imp ; P |
na mainie dostac sie do niego to trauma na cale zycie a nie mile urozmaicenie gry. Wszyscy sie pchaja blokuja krolika...
|
Jeden z fajniejszych dni w Tibii, na pewno urozmaica tą grę.
PS. Na przykładzie Halloween Hare możemy zobaczyć co nooby robią z tej gry :p |
Cytuj:
|
Fazerskie jest to :)
|
Fajna zabawa ten królik ^^
Mnie zmienił tylko w tego szkieleta pirackiego. |
Halloween to pogańskie zwyczaj !!
Dlatego prawdziwy Katolik nie powinien obchodzić tego święta !!!
My mamy jutro (1 listopada ) święto . |
Tak... Na Menerze królik znajdował się koło gs i minosów, koło tej pustyni niedaleko Venore-Thais, zamienił mnie w: [MONSTER]Vampire[/MONSTER], [MONSTER]Pirate Skeleton[/MONSTER], [MONSTER]Pumpkin[/MONSTER](to było dobre, chodziłam sobie po uliczkach Thais i ścigał mnie jakiś noobek z 8 lvlem ^^) [MONSTER]Witch[/MONSTER] i chyba [MONSTER]Ghost[/MONSTER], chyba było tego jeszcze trochę, już nie pamiętam :D A co do tłoku to aż tak wielkiego nie było. Królik był uwięziony na samym końcu wybrzeża, gdy już miałam dość tych transformacji, nie mogłam się wydostać, i wszyscy powiedzieli, żebym sie wylogowała, no to sie wylogowałam i przez przypadek znalazłam się w świątyni w Thais :(
|
Mnie królik zamienił w Dark Torturer'a, a potem w Spectre co mi jak najbardziej odpowiada :] Jak długo potrwa zamiana?
Na Celescie jest on blokowany koło Dwarf Bridge. |
Cytuj:
|
Niestety. Wygląd już zniknął. Czyli zamiana trwa jakieś 1,5h :)
|
http://foteka.pl/full/7259ac040f01a2...066a75a959.jpg
Chyba najfajniejszy kostium :D Za siódmym razem. |
Ale czasami w ciągu roku (nie w helloween) widziałem i to na rooku przemienione chary. :confused:
|
@Up: Czas zamiany jest odliczany tylko, gdy jesteś online. A Haloween hare na rooku też występuje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |