![]() |
137 ms dead arcania ! Pada Jak Najwieksza Lama!
Koles mial duzo uhow a jednak postanowil biegac gora dol na redzie sami zobaczcie enjoy:
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/33189 |
Zmien linka na nieukrywajacy rozszerzenie... albo konto z 2005 roku pojdzie sie...
@topic no padl w smieszny sposob Fajny masslog :) |
|
Ten sorc co padl był poprostu MASTER PVP
|
Nie mam pojęcia jak taki Dran nabił 137, nie spodziewałem się, że przeżyje czy coś, ale padł po prostu jak szmata.
|
Rotfl, ten MS myślał chyba, że ma 65535 many. Tak biegał i się nie manasował i nagle mu się chyba przypomniało, że wypada wypić troche manasów jak zostało ze 500 many ; d. UH pewnie też nic nie miał w ogole lol : D.
Cytuj:
Loocik nawet fajny ; d |
pr0 menzzzzzzzzzz ;]]]]
|
jego sposob gry to jeszcze nic. porozmawiajcie z nim po angielsku dopiero bedzie sie z czego smiac ;-)
|
omfg, on kupił chara czy co ?
ja miałem lepsze pvp jak w tibię grać zaczynałem -.^ |
137lvl hahAHHAhahahueheuheuhue
On nie wie co to vita? |
Cytuj:
|
Obejrzałem film jeszcze raz i znalazłem "próbkę" jego pvp - rzuciłem destroy fielda, żeby wejść ponownie na dragi! Tak na poważnie, naprawdę śmieszne, żadnej próby ratowania się (oprócz bezcelowego biegania), nie rzucił jakiegoś m walla, manasowania się przy 400 many też nie trzeba komentować. Nie jestem żadnym pro, ale co pokazał ten gość to jest przesada.
|
Cytuj:
@topic Chciałbym być taki jak on ;] Pvp mastah. |
:d
w kilku slowach ;] .... Gralem na arcani . Kloone i o jego pvp to juz wiedzialem od ho ho ho:P nie umial mnie ubic jak mialem 60 lvl ;d a lal mnie z swoim Autorytem aata ;p A tera to az pekam z smiechu jak to ogladam :]
Nic ..... w przyszlosci jak dorosne i bede duzym tibijczykiem chce byc jak on :) !!! |
Hahuahuahuahuahuahuahuhauhua...to na tyle...^^
|
Skąd on ma tą postac? Allegro czy Ebay?
|
nie chce nikogo nasladowac ale... huhhauahauhauahau
Let the war begin! |
kolesia pvp wymiata :/
moze jak skakal up\down to ustawial uha na hotkeya xD |
temat niepowininen byc tak nazwany, kazdy arcanijczyk wie ze wyzwanie od lamusa na arcani uwazane powinno byc jako komplement xD (dla niewtajemniczonych - Lamusini 140~ rp - jeden z najelpszych graczy arcani.)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |