![]() |
Guardia off
Co się dzieje z Guardia?? Wyłączyło mnie jakies 3h temu i dalej jestem online 0.o wie ktoś co sie stało??
|
Ja mam ten sam problem tylko,że z julera. Po ss sie zalogowałem , po 10 min mnie kickneło i chwile później wylączyli serv. X(
|
Ja mam to samo bałem sie że padłem bo sobie postawiłem na afku i poszłem cos schrupac wracam a tu off line a na stronce ON-LINE
Bład 200002 Sie wyświetla co jest grane |
15:13 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. nebula; P czytajcie tibia.com naaby |
Refugia takze wyłączona.
|
All game worlds are offline from 15:00 CET for about 45 minutes due to a patch. Please excuse the inconvenience.
Zamknijcie się i nie panikujcie. /Guardia i Julera przestały działać kilka godzin wcześniej. |
All game worlds are offline from 15:00 CET for about 45 minutes due to a patch. Please excuse the inconvenience.
I wszystko jasne ;) Pewnie robią coś z tym bugiem, że koleś miał ileśtam itemów i jak wchodził do depo to był masskick, ale to tylko moje spekulacje ;) |
Xantera też off, przed chwilą wyłączyli :P
Trzeba dodać, że mój świat jest trzeci od końca na liście... |
Tylko mam nadzieje ze nikt przez to nie dednie bo ja wtedy skilowałem na slimach, a tu już 3,5h mineły :(
|
servry będą ofline mniej więcej do 16 bo jakąś łatkę wrzucają.
tłumaczenie z translate.pl Całe światy gry są autonomiczny (autonomicznie) od 15:00 *CET* dla okolo 45 minutach dzięki łacie. Sprawiać przyjemność (proszę) wybaczają kłopot. up@ raczej nie bo wyłączone |
U mnie to samo:/ mam nadzieje, że syzbko all wróci do normy na guardii, bo se poskilić chciałem xD
|
All serwy off i strona nie działa.
|
Aff... pewnie teraz all servy on-line będą koło 17-18 .. Zawsze tak jest ; D
|
Cytuj:
...or not >.> _/translators |
Tibia nie działa
http://img108.imageshack.us/img108/1704/omfg2ip.jpg |
@Gspeeder: nie no, ostatnimi czasy nie było z tym aż tak źle, w przeszłości owszem - 4 godziny ponad termin nie były niczym niezwykłym ale takiego czegoś dawno już nie widziałem
Ja tam się ciesze, że mnie kicknęło jak mnie bił wasp a nie full resp slimów na DC gdzie zmierzałem z kumplem, ktoś by się ucieszył znajdując nasze deady z pół bp burstów i np. bohami... Nie można było nawet na forum odreagować, bo też dostało buga dzisiaj (tibia.com), nie dało się pisać postów ani oglądać forum gildii lub tutorów -.- |
Według mnie wprowadzają patch chroniący przed atakami DDoS i jakieś pierwsze cudka zwiazane ze zbliżającym się updatem... Może w koncu wprowadzą to oprogramowanie, które zwiekszy maksymalna ilosc graczy online do 1500 na serwer...
|
Cytuj:
wszystkie servery wyłączone od 15 do ok 45 minut z powodu dodania nowej łatki ............... |
|
Guardia padła akurat jak siedziałem na -2 za tlp w tombie w mieście bijąc liche, także logowanie na full respie moge mieć ciężkie:d
edit:cofka na Guardi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47. |