![]() |
Lewitacja
Czy czarem lewitacji mozna np wejsc na dach domku?
Ogolnie chodzi mi o to, gdzie mozna wejsc dzieki lewitacji, oraz jak poznac to miejsce. Zastanawiam sie nad kupnem tego czaru, chce wiec wiedziec w jakiej mierze jest on przydatny. |
czar lewitacji mozna uzywac zamiast parceli zeby gdzies wejsc :)
@edit jest on bardzo przydatny |
http://tibia.pl/earth.php?x=32072&y=32601&z=0&q=192.28
Po takich powierzchniach można wchodzić czarem |
co tu sie zastanawiac lol. poprostu go kup. mysle ze z tak drogi nie jest a przydaje sie w wielu sytuacjach. kazda postac z pacc powinna go miec, przynajmniej jak dla mnie to tak:)
|
Bardzo Ci sie przyda jak jak miałem pacca na moim 55 Sorcu Przydawąło sie podczas expienia :)
|
Levitate
Czar Lewitacj jest niezwykle przydatny, a wskakiwac na dachy domków, można tylko wtedy gdy, jesteś ownerem lub zastępcą tej chatki/tego domku.
Często też pozwala nam ten czar odsapnąć od pk, gdy goni nas cała ekipa... wspinamy się na daszek i już jesteśmy poza zasięgiem ;] |
@up
nie przydatne na terenach pacc :) tak jak ktos powiedzial : wyproboj . zawiedziesz sie - wiecej nie kupisz |
Cytuj:
przydaje sie takze przy wykonywaniu niektorych questow.. dla mnie jest niezbedny na: Paradox Quest i Behe Quest .. chyba ze chcesz targac zawsze parcle.. ; p |
Nie ma nad czym sie zastanawiac.
Czar ten jest bardzo potrzebny, szczegolnie, gdy goni cie jakis pk nie posiadajacy PACC. Wtedy to tylko lewitka na jakas skale czy domek i zanim pker znajdzie parcele dasz rade sie wylogowac lub uciec. Lewitacja nie jest wcale droga i nie zabiera duzo many, wiec kup, a przekonasz sie jak jest potrzebna. |
na d lair jest niezbedny
zawsze po wyjsciu z d lair masz pelno gowien i brak capa na parcele.. a zawsze znajdzie sie glab ktory parcele ktore zostawiles wyrzuca... X( kup i tyle :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |