![]() |
Dl ot co
http://www.freewebs.com/kiper1988/DlSoloEdron.rec
Po prostu DL solo , wydaje mi sie że jeden z gorszych moich filmów , ani hity za ciekawe nie dopisaly , ani akcja , ani loot :( |
:) :) jush sciągam potem skomentuje :)
|
Kiperr jestes lolem
na wojnie Armasonitus vs abadon souls stales w depo ****a jestes :D
|
@Yoda
Niesądze żeby Kipper chciał uczestniczyc w tej wojne. Ma stuff taki, że każdy chciałby go mieć, a on by nie chciałby go stracić. @temat Fajne solo. Loot extra ;) |
@Up
Uczestniczyć uczesniczyłem.. Mam pare fotek...Ale gdy ta wojna przerodziła sie w "syzyfową prace" dałem sobie spokój. Zreszta...za dużo opowiadania , zapraszam na forum na www.tibia.com , tam dowiesz sie co i jak na temat tej wojny :) |
Kiperr bardzo lubie twoje filmiki
najlepszy jest ten w cyclopolis ale na filmiku z wojny fatzer bije jakiegos palladyna don marko kwicze ze nie moze go blokowac a ty stoisz obok :( tym mnie zawiodles
|
Ta wojna to był jeden wielki chaos.
Wiele nieprzemyślanych ruchów...wiele błedów.. Wszytsko działo sie za szybko. I uwierz mi , nie zawsze stałem w depo lecz też walczyłem Zreszta takie sa uroki wojny : Cały dzień w pz campienie i raz o pewnej godziny atak z zaskoczenia. |
Znowu fajny turtorial solo jak solo też dobre ale brakuje mi w twoim eq royal helmeta:Pco do wojny zamieść ssy:>
|
@up
Kiedyś był...Kiedyś.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |