![]() |
Hmm...zapowiada się na... 8/10...
Daj pierwszego parta ;o <czy tam drugiego, bo nie wiem czy to prolog ;pp> |
Fajne xX
Nie oceniam (prorok) ale gorąco wyczekuje next parta ;) Ahh i błąd : thinks, a nie tkings |
Fajny daje 8/10
|
fajnie się zapowiada;), prologu nie oceniam
|
Ciekawe, lecz ten prolog bardzo mało mówi...
Tzn. zrozumiałem to tak: Jest miecz który zabija(xP) Mam w d***e te "nieocenianie" prologów! 7/10 |
-ded kolesia
-OTS ME? -tkings -żebraq nie ma paska życia, mimo że jest aktywny Na razie nie oceniam. |
Z tytułu można wywnioskować, że skoro przeklęty miecz, to to nie jest miecz, który zabija tylko miecz z klątwą. Ja oceniać własnego fake'a nie będe ale myśle, że następne party bardzo wam się spodobają. Fake będzie bardzo rozbudowany, z różnymi pobocznymi wątkami, oraz jednym potężnym, głównym wątkiem. NEXT PART już za niedługo :cup: więc radze się przygotować na coś lepszego niż prolog :)
@down Nie zatrucie, lecz rzucenie klątwy. |
Ciekawe. Ladne efekty, cgodzi mi o to zatrucie czy co to mialo byc. Sklejasz tez niezle. To prolog jeszcze zabardzo nie wiadomo o co chodzi wiec nie oceniam. ;)
|
@Ktostam
To nie ots me w ots me jest jasniej i w ogole widac rzeczy robione recznie. @Topic Ladny fake spodobal mi sie hmm... 8/10 na poczatek rob dalej. |
Jak narazie 8/10 ale zapowiada sie na 10/10.
Rób tak dalej. |
Dobrze się zapowiada 7/10
|
Daaj! Mi sie podoba ;]
Zapowiada sie... 6/10 Grafika 9/10 Fabula 8/10 Idzie idzie miastem i spotyka dziada dostaje miecz odwraca sie i nagle deda ;[ Jakie to smutne. |
To tylko prolog wszytko się rozkręci. On nie dedł tylko......czekajcie na next part.
|
Ładne... Podoba mi się fabuła i sklejka. Tylko, że trup niepocieniowany. 8/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |