![]() |
BK solo melee
BK solo , lecz nie z expl , jak to zazwyczaj bywa lecz z Giant Sworda :-)
http://www.freewebs.com/kiper1988/BKSoloMelee.rec |
Gratz wszystkiego skili eq i pare takich pierdół bk solo na tym lvlu z samej broni to nie za wielki wyczyn ale zawsze jakiś turtorial
|
@up
Dzięki , a jeżeli chodzi o BK , to jest mój drugi filmik solo. Pierwszy robiłem na ~60. Poszperałbyś to byś może znalazl :p Wiadomo , ze na tym lvl to żaden wyczyn zsolować BK , ale co poniektórzy zsolowaliby nawet Demona , z samej broni :-) <taaak o tobie mówie> :P |
gratulacjek, szukalem filmiku z bk w akcji :D :]
|
Ladnie.
A odnosnie do ciebie pawelekthedruid pewnie wszystko bys zabil :p |
Super filmik. Fajne hity udeżał w ciebie BK :), a loot rzeczywiście Elite Loot :)
|
ja sie zastanawiam ze mając takie skille i taki sprzet ( magic plate arm) traciles az tyle hp :confused:
|
Black Knight to Black Knight...
Zauważ że biłem go na full attack z bronią dwuręczną. BK nie zważając na Equipment leje ostro :P Chociaż (sam sie zdziwiłem ) miałem kilka chmurek ^^ |
Cytuj:
|
Pierwszy filmik widzialem
z***any loot w pierwszym a w drugim jeszcze nie widzialem :)
|
Cytuj:
|
Ahh ... Kipperq Kipperq :D Nagraj jeszcze cos , np jakis hero hunt ( bo mi sie niechce grac w tibie i huntowac na hero)
|
@up
I jeszcze może exp ma ci lecieć :P Phi :P Rusz dupe i sie przejdź ze mną gdzieś a nie :P |
Przedni filmik :tongue:
Ładnie hity zbierales ;) |
Hehe , dlaczego stałeś do tego BK pod ukos? Robi to jakas roznice , czy moze taki nawyk od dragow Ci został?
|
Nawyk od dragów , chociaż dziwnym trafem na dragach go nie przestrzegam ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |