![]() |
czy mi hackli konto?
podczas grania w tibie na Securze ktos do mnie na pisal na PW i nicku Secura Information czy jakos tak juz nie pamietam i mowil ze ktos mi dal raport i zebym to sprawdzil i podał mi stronke : <ciach> wiec weszlem i trzeba bylo sie zalogowac zalogowalem sie i pozniej mi pisalo ze hasło jest nie prawdziwe a podalem dobre i po chwili nie moglem sie zalogowac do gry i juz nigdzie nie moge sie zalogowac :/ co jest ?!
Nigdy nie podawaj linków do takich stron |
chackli ci konto po co sie logowales?? nigdy sie nie loguje na zadne strony passami z tibii oprocz tibia.com proste??
@down sie gra sie ma xD |
tak masz hacka
@Up Sekundy ;s |
@Autor
Buhahahaha, już było o tyle razy wałkowane... Masz za swoje, następnym razem będziesz chyba pamiętał?? |
Jak Ci Ktos Konto Hakuje To Ci Powino Wyskoczyc Bardzo wiele Okien od Key Logera Hakli Mi 67 ek 86 % to 8 mlvl skile 80/80 I Deleite
Teraz Mam Nowe Konto |
TO moja wersia
Ja nie wchodzę na na inna stronę niż Tibia.pl Tibia.com Tibia.org.pl jakaś strona nie zwiąnzaną z tibią którą mi jeszcze wysyłają na Tibi to na 99% to HAKERZY
:) ;) |
Heh na www.tibia.org.pl radze uwarzać , kiedy ściągłem kilka pliczków z ich strony to antyvir mi dosłownie zaspamował kompa że mam szpiegi i virusy ... :D
@Topic: Tak , masz hacka i za swoje ! :baby: @Down: Nie wymyślam , a to nie był keylogger bo już bym nie mial konta :) Może przez przypadek wplątał im się virus w 1 pliczek xD I nie , nie wymyślam ^^ ... |
Cytuj:
Osobiśćie za torgiem nie przepadam , ale nie sądze by strona sprzedajaca pacc rozyslala keyloggery |
Cierp za swoją głupotę!
|
A po co tam wchodziles ?? Bedziesz mial nauczke zeby nie wchodzic na takie "dzikie" strony...
|
H@H@H@ n00b :>
|
Hackli cię.Nauczcie się że na linki od graczy się nie wchodzi.Ale chyba nic wielkiego nie straciłeś.
|
Odpowiedź została udzielona. Można zamknąć temat, a nie już druga strona spamu.
|
Cytuj:
a jak on odrobi swojego p-seta i serpent sword(ew WoV lub SbR) ZAPAMIETAC: NIE WOLNO PODAWAC SWOICH ACC NR I PASSWORD NA INNYCH STRONACH NIZ HTTP://WWW.TIBIA.COM !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |