![]() |
Fist Fighting
czytalem juz sam nie wiem ile postow o fiscie i dalej nie wiem:
np. knife ma 5 ataku dagger 8 sword 15 i jesli mam 10 skill na sword to wiadomo ze z knifa hitne potwora np max 10 a z sworda hit bedzie wiekszy np 20 a jak jest z fistem? ile fist ma ataku? |
fist to tylko skill i nie walniesz z fista na 10 skillu wiecej jak 5
|
Poprotu 'bron' z kategori fist ma 0 ataku
|
Fist=twoja pięść i nie ma do niego broni...
|
Cytuj:
|
Mu chodzi o to ile fist fighting (pieść/reka) ma ataku jak np:knife ma 5 ataku,według mnie ma 7 ataku tak jak club który ma sie na początku
@Smerf.Secura gdyby fist fighting miał 0 ataku to nawet być za 1hp nie trafił... |
Hmm, wydawało mi się/tak słyszałem/wieść niesie/plotki głoszą, iż piącha ma 5 ataku.
|
Cytuj:
DO zadawania hitów liczy się skill + broń atakująca. W tym przypadku bronią są pięści , które nie posiadają ataku. Więc przy skillu 15 fist , 'siła ataku' wynosi 15. Natomiast w przypadku sword fighting 15 + Knife mający 5 ataku , sumuje się to i 'sila ataku' wynosi 20. |
Co do tego też nie ma pewności. Najstarsi górole przecież nie wiedzą nawet jak się obrażenia w świecie Tibii oblicza...
|
tak wlasnie, chodzilo mi ile fist ma ataku, ale jak widac zdania na ten temat sa rozne;p wiec dzieki za odpowiedzi i sam wnioskuje ze fist ma najwiecej ataku 5 w co i tak watpie ze ma 5 bo na skillach 27 fista ledwo co trafiam ghoula...
|
wiem ze w 8.0 piesc ma 3 lub 4 ataku a nie 5 lub 0 .
|
Fist ma zero ataku, jedynie możesz wyszkolić umiejętność ataku z "łapy".
A co ty myślałeś, że jeśli masz 90fista to będziesz w demona tłukł za 90. Dolicz sobie obrone tego ghula i wtedy będziesz wiedział, ze ile max walniesz... |
A czy [ITEM]snowball[/ITEM]'em zadajemy obrażenia? Nie bo ma zero ataku. Od dista to ni zależy, więc fist na pewno nie ma 0
|
Kup kastet to ci moze pomoze (Nie ma go w Tibi, nie myslcie sobie...)
|
Nikt nie wie po co jest Fist Fighting ani ile ma 'ataku'.
Niech 'Władze' tego forum zgłoszą się do tibia.com z pytaniem na ten temat ; P Chyba że tibia.com nie odpowie bo tibia.pl nie jest już support fansite xD Pozdro! |
@up
Archeologu po kija to odświerzasz? |
Wiem że temat sprzed roku ale napisze .
Jakiś rok temu na naszym forum napisał pewien anglik o tym jak zlootował jakiś glove (taka brązowa rękawica). Miała 40 atk 40 def ^^. Służyła ona do bloczenia ^^. Na 8.0 chyba była ;] Nie wiem czy dalej jest... |
Mi się wydaje że im większy skill tym lepszy atak i lepszy skill
|
I po chuj oswiezasz?? wypad z forum archeologuX(X(X(
|
;)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |