![]() |
SuicideBoys own Arcania - MOVIE
|
SB _/ ;)
Dawac dpft w tube ;) @DOWN SuicideBoys own Arcania |
Mi link zdechł :( pisze ,że nieodpowiada mi stronka daj name filma
|
fajny filmik ogolem i ten dobry kawalek nightwisha co charakteryzowal produkcje NG ;p ostatni frag miazdzy i trafny komentarz xD tylko dziwi mnie jedno - za co padl Kearo Pietruszka Master?o.o
|
Filmik dobry, a nawet bardzo. Podobają mi się elitarne pk teamy ^^
|
Cytuj:
|
Dobra panowie wszystko ładnie tylko teraz dokoptujcie jakiś kolesi i open war z dpft bo to co oni robią to się w uchu nie mieści ;p
P.S. Dran najs pvp podobnie do Fert Mardo :) |
Sry double post
|
Nie no to był polo enmo na nim wtedy, bo pilnował respa :baby:
|
Rexsi i Ternex dzisiaj padli hyhy :)
|
N o fajny film =)) Ale nie moge z drania omg tak pasc qurwa no nie moge xd
Walic dpft w tube ! |
Jestescie genialni ,wasze Pvp w 15 na 1 tezdaje do myslenia nic tylko klekac przedwami iuznawac was za Master:/generalnie
10 >> 60 lvl ujebie 90lvl wiec raczej chyba niemacie sie czym chwalic;)czekac tylko az was powybijajaxD |
Ja na miejcu Pola enemememo bym nastepnym razem stał i sie nie ruszał - przynajmniej bedzie, ze afkowal.
Hahaha, nie no kurwa on kaleczy tą gre ... |
Filush kocham twoje teksty ; *
Polo enmo? niech lepiej idzie na slima to mu skille wejda lol Film swietny |
@Filush
Nie wyżywaj się na chłopaku, pierwszy raz się znalazł w stresowej sytuacji, każdemu zdarza się zapomnieć hotów z uhem i manasem. Był w szoku, że 2 pale łupią mu po 100 z boltów. Jutro będzie lepiej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sceny fajne tylko muzyka nie była wogóle synchronizowana z tym co sie dzieje na ekranie. Jak macie to porównajcie sobie stary filmik NG, w którym ten sam kawałek był i zobaczcie sami, przykładajcie sie troche bardziej do "dopieszczania" filmików ;)
|
dopieszczac to mozesz cie stary w nocy zaczynajac od gry wstepnej czyli tz. zabawy w chowanego , ty sie chowasz a stary cie szuka na golasa po pokoju a gdy juz cie znajdzie to zapina cie jak dzika swina a ty placze i mowisz ze juz niechcesz ze bedziesz grzeczny ze cie dupa boli !
|
Fajnie.......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |