![]() |
Ładniej niż kiedykolwiek!
Na oficjalnej stronie gry pojawiła się pierwsza piątkowa zapowiedź nadchodzącej aktualizacji. Oto jej treść:
Czy myślałeś kiedyś o tym, aby przeprowadzić się na wieś? Tegoroczna zimowa aktualizacja doda do gry parę naprawdę nowych piękności do tibijskiego marketu nieruchomości. Marzyłeś o życiu niczym stary MacDonald z grupą przyjaciół? Teraz możesz kupić sobie własną farmę, wraz z polami, i nie mniej niż trójką budynków! A co powiesz o okazałej rezydencji przy morzu, którą cechuje ekskluzywny widok na dziką plażę? A może Twoja własna wieża złowieszczego maga? Być może jednak jesteś zainteresowany czymś specjalnym, jak na przykład niezwykłym domem-łodzią, który posiada podwodne obserwatorium?Informujemy również, iż na www.tibia.com pojawił się nowy artykuł dotyczący dalszego wyrównania profesji. Niedługo ukaże się jego tłumaczenie na naszej stronie, tak więc nie zapomnijcie nas odwiedzić! |
Nono w końcu :D
|
Zabawnie-ciekawie. Artykuł... O, zgrozo ^_^
|
zal:baby:Załosne to jest ...
|
TAK!
TAK! <Orgazm> |
Spodziewalem sie czegos wiecej, ale od kiedy pamietam to pierwszy artykul byl zawsze nudny jak flaki z olejem.
|
spodziewano sie czegoś wiencej
|
Jak na razie w tym update widać ze chcą polepszyć grafike i dorzucić kilka nowych spawnów potworów a na wiecej trza czekać do next piątku
|
A tak w ogóle, to poznaję jedno miejsce :]
http://images.tibia.pl/images/newsy/teaser/Sternum.jpg to http://tibia.pl/earth.php?x=32482&y=32070&z=7&q=226.53 |
Może być hehe ale , myślałem że będzie to coś więcej.
|
dla mnie spox
|
no niezle niezle ^^
|
No no no :P Ciekawie się zapowiada :>
|
Pamiętajcie że to dopiero początek ;). Co piątek do Świąt będziemy zaskakiwani. Mam nadzieję że to będzie dobre zaskoczenie ^^. Co myślicie o podwodnych obserwatoriach i własnych farmach?
|
|
Tragicznie,jak na uptade wyczekiwane od 3 miesięcy(?)Sądze,że nie spieprzą tak knigta ale palka bo ten to ma ots!
aKE'EN@ Jesteś taki mocny,a znasz chociaż niemca lub ruski?Widzisz,ten tekst jest żałosny "Bo polowa userow tibia.pl nie zna angielskiego" No po prostu www.żal.pl |
Artykul sam w sobie nudny. Bardziej polecam przeczytac artykul na temat balansacji profesji w ktorej CIP porusza wiele ciekawych spraw.Mam nadzieje ze Tibia.pl szybko przetlumaczy tamten artykul bo znajac zycie polowa userow tego forum nie zna angielskiego :p
pozdro @pan up. Znam Niemiecki, Francuski i Rosyjski dosyc dobrze nie tak dobrze jak Angielski ale jednak :) |
Hmm..
To tylko czekać na Piątki.. a tak narazie mogliby by przetłumaczyć tekst z Tibia.com.. bo jak kolega powiedział wyżej połowa userów nie zna angola ^^ (Sam kumam tylko połowe [może więcej] ) Ale Cieszmy sie że i tak coś poza Haloween sie pojawilo xD
|
hehe;d swoja farma itd8o to pewnie jakas wyspa z tym bedzie:D (prawie jak simsy haha:D:D) teraz czekamy na przetlumaczenie
[SPELL]"Vocation Balancing II"[/SPELL] |
SUPER!!kupie sobie farme i bede świnie hodować! :D 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44. |