![]() |
zacinajaca sie tibia
witam. Mam problem, ponieważ czesto zacina mi sie Tibia ( nie wiem czy nazwac to zacinaniem czy lagami, ale mam tak np. ze jak chodze to co 1 kratke mnie zatrzymuje.. posiadam 66 rp a zdaza sie przez to ze nawet 20 lvl mnie wyprzedzi w chodzeniu ) Nie wiem z jakiego powodu mam te zacięcia, bądz lagi. Czy da sie jakos temu zapobiec?? plz pomozcie :(;(
|
Mnie interesuje za ile kupiles chara skoro nie wiesz takich rzeczy.
|
@up
Fredi, ale on musiał kupić, bo 500zl za 60lvl to nie lada okazja. :confused: Pierw powyłączaj wszystkie programy pracujące w tle (np kaza, bearshare[gowno], itp), a następnie włącz tibie. Po tym wejdz w options>graphic>advanced i zaznacz tam directx5 oraz ten pasek na dole przesuń w lewo do 30-40. Na pewno podziała. |
Nacisnij lewy alt + f8 i w lewym górnym rogu zobaczysz fps :) , wystarczająca gra, żeby nie czuć zbytnio lagów to 20fps +. Jesli masz na tyle fpsow, to już sprawa twojego internetu :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to są lagi
masz slaby sprzęt komputerowy i w ogule. |
Cytuj:
|
mozliwe tez ze masz slaby komp i nie wyrabia na tyle dobrze zeby nadazyl za 66rp z bohami(na tym lvlu kazdy rp powinien miec bohy)
sprawdz czy nie masz moze tych lagow na np 1 lvlu ;](jak niemasz takiego chara albo nie masz jakiegos 1-20 to zrob nowego) |
Robie uh-makera (druida) mam nim juz 20 lvl jak na niego wchodze to tez sie zacina ale jakos rzadziej.. niedlugo bede kompa zmienial zobacze czy dalej tak bezdzie
|
Jest to spowodowane zapewne uszkodzonym kablem łączącego modem / router z komputerem. Sprawdź go. Najlepiej go wymień i wtedy się przekonasz w 100%. Miałem to samo. A i spróbuj zainstalować najnowszego DirectX <9.0c?>.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |