![]() |
Znowu arcania. 140rp dead!
Mialo byc zwykle pk , a tu turtel sie napatoczyl ;]] i jakos 110+ ek pada jeszcze
http://www.tibicams.nu/show/549 |
Rexsi padł tylko że boję się jakoś z tego linku ściągać niby .rec tylko że spakowane... Daj na coś innego.
@Edit No film czysty już ściągnąłem, obejrzałem, ładnie ten 125 ek padł. |
ja sie rowniez boje........ wez daj na jakiegos porzadnego hosta plx :) prawdopodobnie jestem na tym filmiku o.0
|
ROTFLMAO TO rec jest przeciez :D Dobrze wezcie all wytnijcie :p
wez zrob 1 temat jak tniecie ludzi: D |
wlasnie sciagnelem i ogladam.
U mnie nie bylo nic spakowane poza tym film czysty jak obejze dam edita @EDIT nudzilo im sie? to jest random czy sa oni jakos powiazani z dpft? bo nie wiem za co ;p |
uhauha a ja jak zawsze jestem dzieckiem farta;] 100 hp i bym padl od exori granow swoich :P tak to jest jak ma sie 600 hp ale ladny hit 246;]. Tak samo jak mnie bil kami yarkan zin alin pall swayze lolo volloso i boil xd jak wlazlem spowrotem do pz zostalo mi 56 hp ;> i love hardcore ;P
|
Nice! Tylko nie wiem po co biliscie tego 125 ek przeciez wiadomo ze taki ma aola...
_/ SB |
wyrabia wam sie zgranie, chociarz nadal macie troche problemy z trapowaniem :) i jestem pewien ze nastepna wojne wygracie
|
daj ktos rehost na tibicam
|
Ehhh, nie znam sytuacji na arcani, więc nikogo nie oskarżam, ale takie radnom pk, strasznie mnie denerwuje :/
Domyślam się, że ten 200 + to nie przyszedł pomagać z czystego miłosierdzia, ale on wydał mi się najbardziej 'pozytywną' postacią filmu (powtarzam, że mam tylko takie wrażenie !), bo sam(najpierw z 2 kolegami?) próbował pomagać ludziom, którzy, jak mówił, nie byli w wojnie. A flim całkiem dobry. P.S.: Dziwnie wygląda kiedy knight wyśmiewa się z palla, że ten ucieka xd |
rehost plx bo powjem gm rze nie daliscie rehosta
|
Alunir to naprawdę dobry gracz. Poza tym, uwalcie jeszcze debili pokroju tych ****i z sf i będzie świetnie.
|
Naprawde macie sie czym chwalic. Banda dzieciakow ktorych podnieca zabicie 60 palkaw ekipie. Nic tylko gratulowac debilizmu -,-.
Alunir rzeczywiscie dobry gracz, pomogl temu kolesiowi uciec przed banda gowniarzy. Cytuj:
|
jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj padl od nas tez 140 rp a jak cos Ci przeszkadza to wy*******aj stad dziwko;] i s*******aj na swoj swiat komentowac filmiku
|
@gall
nie spinaj sie tak bo on ma racje. mieli tyle okazji zeby trapnac alunira...co za amatorszczyzna. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a i nie traktujcie alunira jak jakiegos boga, to ze nie trapneli go to chyba tylko swiadczy ze ma duza predkosc a nie ze ma zajebiste PVP ( nie ujmujac mu, tez uwazam ze dobrze gra ), on jest zwyklym graczem nie podniecajsie sie tak. a ze pomogl typkowi, tylko dlatego zeby im popsuc plany :P, dpft robilo wieksze pa, wiezcie mi z Alunirem na czele. |
Cytuj:
|
..
Witam, tak sie skladazze Alunir wiedzial chyba o ich masslogu, mialem szczescie owszem ze wpadl akurat do mnie i wyciagnal mnie z tarapatow xd ale oni swojego 'pvp' zbytnio nie wykazali, po czym w dp napisali 'Dalismy Ci uciec bo masz placic' hehehe ;-)
|
@up pajacu je***y po h*j zmyslasz, nikt czegos takiego nie powiedzial.
za to ty rzeczywiscie masz good pvp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |