![]() |
ban
eLo poraz ostatni.
Z pewnych powodow, opuszczam forum, kanal IRC i wszystko co zwiazane z Tibia i Tibia.pl. Prosze pierwszego moderatora ktory tutaj zerknie o zbanowanie mojego konta dozywotnie. Prosze o to tutaj poniewaz nie chce posowac sie do spamowania forum, pisania o questach itd. po to zeby dostac tego bana... Tak wiec chcialem powiedziec PAPA, podziekowac ze moglem przez spory kawalek czasu przebywac tutaj i ze dzieki temu forum poznalem kilku fajnych ludzi(szczegolne pozdro dla Gonza Von Krenzel, Eeriona i Sesaja) i zyczyc innym milego pisania na forum. |
Będzie mi brakowało twojego spamu :(
|
Ehhh.....Oxygane.....Już zdążyem Cie polubić (zwłaszcza poprzez irca) a ty podejmujesz taką decyzje....................Ehhhh szkoda gadać...ostatnimi czasy forum straciło kilku świetnych userów a teraz ty...............mam nadzieje tylko ze bedziesz do nas czasami wpadał (na irca)....... . Żegnaj, oby nie na zawsze.............
|
To pa. Droga wolna.
|
Oxy będziemy tęsknić bardzo : (, za Twoimi laskami z imprezy i w ogóle, za spodniami i za przegranymi w b9, będziesz zawsze w naszych sercach : (((((
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |